DÜNYAYI YÖNETECEK ÇOCUKLAR DOĞAYI SEVİYOR, KUMSALLARI TEMİZLEMEYE DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü ortaokul öğrenci meclisleri yarattıkları projelerle Bursa’da doğayı korumaya ve yaşamlara dokunmaya devam ediyor.

ETİKETLER : bursa özlüce doğa , sosyal sorumluluk , rehberlik servisi , çevre temizliği , bursa büyükşehir belediyesi , kumsallarımızı temizliyoruz

“Kumsalları Temizliyoruz 3” projesi kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi  ve Doğa Koleji iş birliğinde projelerini üçüncü defa yaparak geleneksel hale dönüştürüyorlar. Bu proje ile öğrenciler Gemlik’te bulunan Küçük Kumla sahilinde bulunan çöpleri çevre halkı ve temizlik hizmetleri ile birlikte temizleyerek Kumla halkının yoğun ilgi çekmeye devam ediyorlar. Çevre bilinci yüksek bu proje sayesinde öğrencilerimiz teorik bilgilerin uygulamaya dökerek okulların hayatın kendisi olduğunu bir kez daha göstermeyi hedeflemektedirler. Aynı zamanda öğrencilerimiz sahillerin neden korunma gerektiğini sahilde yaptıkları temizlik sonrasında Bursa Büyükşehir Belediyesi çevre mühendislerinden ve rehber öğretmenlerinden dinliyorlar.

Tarih: 30 Mayıs 2019
Yer: Gemlik Küçük Kumla Sahili

Okul meclislerimiz bu sayede çevrenin korunmasına, ekolojik hayatın devamına ve kurumlar arası iş birliğinin önemini kavramış oluyorlar. Geleceğin liderleri olma yolunda şimdiden hayata dokunan öğrencilerimiz bugünden yetişiyor.