EBEBEK CEO’SU HALKALI 2 KAMPÜSÜNDE t-MBA ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

t-MBA Girişimcilik Seminerlerinde öğrencilerimiz, ülkemizin yatırım ve girişim alanlarında başarılı kişilerle ile bir araya gelerek girişimcilikle ilgili sorularının cevaplarını ilk ağızdan edinme fırsatı yakalıyorlar.

ETİKETLER : t-mba semineri , lise eğitimi , halil erdoğmuş , ebebek , girişimcilik haftası

Halkalı 2 kampüsü t-MBA öğrencileri düzenledikleri Girişimcilik Seminerleri kapsamında Ebebek Kurucusu ve CEO’su Halil Erdoğmuş’u kampüslerinde ağırladılar. Sayın Erdoğmuş’u kampüslerinde görmeyi çok isteyen öğrencilerimiz Erdoğmuş’a yolladıkları maillerle ikna etmeyi başardılar. Türkiye’nin önemli ve başarılı e-ticaret girişimlerinden birisi olan Ebebek’in 2000’li yıllarda başlayan macerasını paylaşan Halil Erdoğmuş’a öğrencilerimizin ilgisi büyüktü. O tarihten bu yana Ebebek’in gelişimini tüm samimiyetiyle paylaşan Erdoğmuş, öğrencilerimize hayatları boyunca rehberlik edecek pek çok nasihatte bulundu.

Erdoğmuş’un paylaşımlarından sonra öğrencilerimiz merak ettikleri sorularını yönelttiler. Tüm soruları içtenlikle cevaplayan Erdoğmuş öğrencilerimizi bu organizasyon ve düzenledikleri pek çok sosyal girişimcilik projesi için de tebrik etti.

Pek çok lise ve üniversitede yüzün üzerinde etkinliğe katıldığını belirten Sayın Erdoğmuş, Halkalı 2 kampüsünde kendini geliştirme arzusu içinde olan bir öğrenci kitlesi ile karşılaştığını ve çok keyif aldığını tüm sosyal medya hesaplarından paylaştı.