18.07.2018 | Doğa Koleji

ANKARA KEÇİÖREN KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Ankara Keçiören'de öğrencileriyle buluşuyor. Kampüs; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesinin yanı sıra fen ve teknoloji lisesiyle de benzersiz bir eğitim sunacak.

16.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ İNGİLİZCE YAZ HAZIRLIK PROGRAMI 28 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

İngilizce Yaz Hazırlık Programı ile öğrencilerimiz, İngilizce dil yeterliliklerini arttırıyor ve yeni akademik yıla hazırlanıyor. Program 28 Ağustos'ta başlıyor!

14.07.2018 | Doğa Koleji

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor, kahraman gazilerimizle gurur duyuyoruz.

13.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NUN İLK DÖNEMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI, ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Bu yaz 18 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Okulu'nun birinci dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

12.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, İZMİR BUCA'DA YÜKSELİYOR!

İzmir Buca kampüsü yükseliyor! İnşaatı devam eden Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü, yeni dönemde öğrencileriyle buluşuyor.

11.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EN İTİBARLI OKUL MARKASI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Türkiye İtibar Endeksi Araştırması sonuçlarına göre en itibarlı okul markası ödülüne layık görülen Doğa Kolejinin ödülünü, Genel Müdür Ali Rıza Lüle aldı.

10.07.2018 | Doğa Koleji

LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyoruz.

09.07.2018 | Doğa Koleji

KİTAP SİPARİŞİNİZİ VERDİNİZ Mİ?

Eğitimcilerimiz tarafından özenle hazırlanan yeni dönem kitap ve materyal setlerimiz öğrencilerimizi bekliyor!

07.07.2018 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA BİR ALTIN MADALYA DA MATEMATİKTEN

Bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması'nda Doğa'ya bir altın madalya da matematik dalında geldi.

06.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’DAN EĞİTİMDE FARK YARATAN KONSEPT; “PROJE” MODELİ İLE LİSE EĞİTİMİ

Doğa Koleji “Proje” modelli eğitim sistemi ile öğrenciler, doğayı ve olayları bilimsel açıdan değerlendirme yeteneği kazanırken akademik başarıda zirvedeki yerini alıyor.