20.11.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ BU YIL DA AKIL OYUNLARINDA İDDİALI!

Doğa Koleji 9. sınıf öğrencileri için düzenlenen ve gelenekselleşen "Akıl Oyunları" yarışmasının ilk etabına bu yıl lise öğrencilerinin tümü başvurdu.

20.11.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ 23-26 KASIM TARİHLERİ ARASINDA KOCAELİ BİLİŞİM FUARI'NDA

Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Koordinatörlüğü, 23-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk ve tek bilişim festivali niteliğindeki Kocaeli Bilişim Fuarında yerini alıyor.

17.11.2017 | Doğa Okulları

EMEKTAR TİYATROCU ZİHNİ GÖKTAY, İZMİR MAVİŞEHİR KAMPÜSÜNDE ÖĞRENCİ MECLİSİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

t-MBA öğrencileri her sektörden başarılı isimlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Başarılı tiyatro ve sinema oyuncusu Zihni Göktay Mavişehir kampüsünde öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

17.11.2017 | Doğa Okulları

BAŞARILI YÖNETMEN ARAM GÜLYÜZ ÇAMLICA KAMPÜSÜNDE t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSİNİN KONUĞU OLDU!

İş, sanat ve akademi dünyasının duayenlerini kampüslerinde ağırlayan meclis öğrencilerimiz rol model seminer organizasyonlarına devam ediyor

KARACA GİYİM GENEL MÜDÜRÜ, t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ İÇİN ATAŞEHİR KAMPÜSÜNDE

t-MBA kapsamında uygulanan Girişimcilik Seminerlerinin Ataşehir kampüsündeki konuğu Karaca Giyim Genel Müdürü Cihat Özbekli oldu.

16.11.2017 | Doğa Okulları

SANCAKTEPE ve ATAKENT KAMPÜSLERİ FLL TAKIMLARIMIZ, PAŞAKÖY İLERİ BİYOLOJİK ATIKSU ARITMA TESİSİNİ ZİYARET ETTİ

FLL turnuvasında kampüslerini temsil edecek olan Sancaktepe ve Atakent FLL takımımız, atıksu arıtma işlemlerini yerinde gözlemlemek için Paşaköy İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’ni ziyaret etti.

İZMİR GENELİNDE DÜZENLENEN DOĞA KOLEJİ SATRANÇ TURNUVASI GERÇEKLEŞTİ

11-12 Kasım tarihlerinde İzmir Mavişehir 2 kampüsünde düzenlenen Doğa Koleji Satranç Turnuvası'nda centilmenlik ve dostluk rüzgarları esti.

16.11.2017 | Doğa Okulları

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINDA YİNE FARKINDALIK YARATTI!

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile fark yaratan t-MBA Öğrenci Meclisleri, tüm kampüslerde birbirinden farklı organizasyonlar ve projeler düzenleyerek “Dünya Çocuk Kitapları Haftası”nı yine çocuklar ile birlikte kutladı.

15.11.2017 | Doğa Okulları

GELENEKSEL DOĞA KOLEJİ 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA SATRANÇ TURNUVASI

Tüm Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası'nda 2. sınıf öğrencilerimiz mücadele ederek Atamızı andı!

15.11.2017 | Doğa Okulları

MİLLİ VOLEYBOLCUMUZ EBRAR KARAKURT, BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ YILIN SPORCULARI YARIŞMASINDA OYLARINIZI BEKLİYOR

Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu'nun bu yıl 7.sini düzenlediği Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri 2017'de öğrencimiz Ebrar Karakurt oylarınızı bekliyor.