18.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SATRANÇTAKİ BAŞARISIYLA BÜYÜLEDİ

2019 Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliğinde finale kalan 100 okul takımı ve 511 sporcu arasında, Yıldızlar Kızlarda Doğa Koleji Isparta Kampüsü ortaokul öğrencileri performanslarıyla göz doldurdu.

16.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMCİLERİ 2019 TYT, AYT ve YDT'Yİ DEĞERLENDİRDİ

YKS’nin ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi, 2 milyon üniversite adayının katılımıyla tamamlandı. Dün TYT'yi değerlendiren Doğa Koleji eğitim kadrosu bugün de sıcağı sıcağına AYT'yi yorumladı.

16.06.2019 | Doğa Koleji

BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Dünyayı değiştirecek çocuklar yetiştiren tüm babaların Babalar Günü'nü kutlarız!

15.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİMCİLERİ TYT'Yİ DEĞERLENDİRDİ

Doğa Koleji eğitimcileri, YKS'nin ilk aşaması olan TYT'yi değerlendirdiler.

14.06.2019 | Doğa Koleji

YAZ OKULU KİŞİSEL GELİŞİMİ NASIL ETKİLİYOR?

Okulların kapanmasına kısa bir süre kala öğrencilerin yaz dönemini değerlendirmeleri adına birçok eğitim kurumu yaz okulu uygulamasını başlatıyor. Yaz okulu ile öğrencilerin çeşitli alanlarda hobiler geliştirerek, kişisel gelişimlerini bu yönde sağlamaları amaçlanıyor.

DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN YAZ TATİLİ ÖNERİLERİ

Karnelerin alınarak uzun bir tatil dönemini karşılayacağımız bu gün öğrencilerimize ve sizlere tatil sürecini nasıl geçireceğinize dair birkaç önerimiz olacak.

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE'DEN TATİL ve YKS MESAJI

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller mesajı ile birlikte hafta sonu yapılacak olan YKS için de başarı diledi.

13.06.2019 | Doğa Koleji

ATLETİZM ŞENLİĞİNDE COŞKU VE HEYECAN BİR ARADA YAŞANDI

Doğa Koleji İstanbul kampüsleri 5. ve 6. sınıf öğrencilerinin katıldığı Atletizm Şenliği, bu yıl Türkiye Atletizm Federasyonu Kapalı Atletizm Salonunda düzenlendi.

13.06.2019 | Doğa Koleji

ICE FEST'TE ÖĞRENCİLERİMİZ BUZUN ÜZERİNDE GÖRSEL BİR ŞÖLEN YARATTI

Doğa Koleji öğrencileri tarafından her yıl gerçekleşen Ice Fest Şenliğinin dördüncüsü, Silivrikapı Buz Pistinde düzenlendi.

12.06.2019 | Doğa Koleji

LİSELER ARASI BASKETBOL B KATEGORİSİNDE ÇİFTE İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU DOĞA'NIN

Doğa Kolejinin genç sporcuları şampiyonluklara doymuyor. İstanbul Liseler Arası Basketbol B Kategorisinde hem genç kızlar hem genç erkekler şampiyonluğu Doğa'nın!