19.04.2019 | Doğa Koleji

ULUSLARARASI GENÇ YETENEKLER YARIŞMASINDA BAŞARI

İzmir Güzelbahçe Kampüsü öğrencilerimizden Oğuz Şirin, Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması'nda halk oylamasıyla birincilik ödülüne layık görüldü.

19.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA HARİKALARI'NDAN DÜNYA 2.LİĞİ ve DÜNYA 3.LÜĞÜ

Türkiye şampiyonu olarak 2019 Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil eden genç sporcularımız turnuvayı Dünya 2.liği ve Dünya 3.lüğü ile tamamladı.

15.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA İÇİN PEDAL ÇEVİR" PROJESİ 5.YILINDA

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü Öğrenci Meclisi, Bursa genelinde düzenledikleri geleneksel "Doğa İçin Pedal Çevir"projesinin 5. yaşını kutluyorlar.

15.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ LİSE ÖĞRENCİLERİNE TÜBİTAK FİNALLERİNDEN DAVET

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na katılan Doğa Koleji öğrencileri 2 projeyle final sergisine davet aldı.

17.04.2019 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA BÜYÜK BAŞARISI!

Bu yıl 15.si düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması’nın finallerinde Fizik ve İngilizce Kategorisinde Doğa öğrencileri büyük başarıya imza attı.

18.04.2019 | Doğa Koleji

ANTALYA'DAN ÜLKEMİZE ALTIN MADALYA

Antalya Bilim Kampüsü'nden ülkemize yüzmede altın madalya geldi.

12.04.2019 | Doğa Koleji

12. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 12.si düzenlenen ve dünyanın en büyük amfi dersi olarak bilinen Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getiriyor. Zirve 3 Mayıs'ta...

12.04.2019 | Doğa Koleji

4. d’TEENS TALK DOĞA LİSELERİ İNGİLİZCE MÜNAZARA TURNUVASININ KAZANANLARI BELLİ OLDU

Lise İngilizce Bölümü tarafından 6-7 Nisan tarihlerinde Doğa Koleji Acıbadem kampüsünde düzenlenen 4. d’Teens Talk İngilizce Münazara Turnuvası Doğa liselerinden 42 takımın katılımı ile gerçekleşti.

DOĞA KOLEJİ KAMPÜSLERİNDE FIRST® LEGO® League / FLL HEYECANI BAŞLADI

Bilim Kahramanları Derneği tarafından Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarları’na, Doğa Koleji olarak 7 farklı ilde, 9 fuar ile ev sahipliği yapacağız.

14.04.2019 | Doğa Koleji

KAHRAMANMARAŞ KAMPÜSÜMÜZDEN MUHTEŞEM ORYANTIRING BAŞARISI

Bir dünya kupası heyecanı da Kahramanmaraş'tan! Doğa Koleji Kahramanmaraş Kampüsü öğrencilerimizden Uzzer İncecik Türkiye 3.sü olarak ISF milli takım seçme barajına girmiş ve milli takıma seçilmiştir. Öğrencimiz okulumuzu ve ülkemizi dünya kupasında temsil edecek.