25.05.2018 | Doğa Koleji

VELİLERİMİZ SATRANÇ TURNUVASINDA ŞAH-MAT DİYOR!

Tüm Doğa Koleji kampüslerinde velilerimizin de katılımıyla gerçekleştirdiğimiz "Veli-Öğrenci Satranç Turnuvası" bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

BİLİM, KÜLTÜR ve SANAT ŞENLİĞİ 25 MAYIS'TA ANKARA ÇAYYOLU KAMPÜSÜNDE

Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği 25 Mayıs'ta Ankaralılar'la buluşuyor!

23.05.2018 | Doğa Koleji

d’MUN ALL-STAR KONFERANSI, 19 MAYIS COŞKUSUYLA BOLU ABANT'TA GERÇEKLEŞTİ

d’MUN Konferanslarında ödül alan delegelerin katıldığı ve ilk kez düzenlenen d’MUN ALL-STAR Konferansı, 18-19-20 Mayıs tarihlerinde Bolu Abant’ta gerçekleşti.

23.05.2018 | Doğa Koleji

SANCAKTEPE SATRANÇ TURNUVASI, DOĞA'NIN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Sancaktepeli 100'lerce öğrenciyi satrançla buluşturduk.

24.05.2018 | Doğa Koleji

3S İLE DOLU DOLU BİR YAZ DOĞA'DA!

Vazgeçilmezimiz (3S) sanat, spor ve sosyal faaliyetler ile Doğa Kolejinde dolu dolu bir yaz çocukları bekliyor!

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ HARVARD’DA

Doğa Koleji öğrencileri geliştirdikleri projelerle Harvard’dan davet alarak, projelerini sunma imkanı buldu. Türkiye’yi dünyada temsil etme hakkı kazanan öğrencilerin projeleri büyük ilgi gördü.

19.05.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ ASYANİL KOÇYİĞİT, NOBEL KİMYA ÖDÜLLÜ TÜRK BİLİM İNSANI PROF. DR. AZİZ SANCAR İLE RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Doğa Koleji Mersin kampüsü öğrenci meclis başkanımız Asyanil Koçyiğit, 2015 Nobel Kimya ödülünü alan Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar ile öğrencilerimizin kariyer yolculuklarına ışık tutacak röportaj gerçekleştirdi.

21.05.2018 | Doğa Koleji

TÜRKİYE BİNİCİLİK ŞAMPİYONASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI!

18-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 2018 Engel Atlama Türkiye Şampiyonası'nda Doğa Binicilik Kulübü öğrencilerimiz yine sayısız kupa ve dereceyle bizleri gururlandırdı.

22.05.2018 | Doğa Koleji

DEV ORGANİZASYONLARIN SUNUCULUĞUNU BAŞARIYLA YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ PLAKETLERİNİ GENEL MÜDÜRÜMÜZDEN ALDI!

Dünyanın en büyük amfi dersi olan 11. t-MBA Zirvesi ve gelenekselleşen 9. Halk Oyunları ve Dans Yarışması’nın Türkiye finalindeki zorlu sunuculuk görevlerini başarıyla göğüsleyen, performansları ile göz dolduran öğrencilerimiz Genel Müdür Ali Rıza Lüle ile bir araya gelerek başarı plaketlerini aldılar.

22.05.2018 | Doğa Koleji

GALATASARAY KULÜBÜNDEN DOĞA KOLEJİNE ANLAMLI ZİYARET

Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı, Doğa Koleji desteğini unutmayarak Avrupa şampiyonluk madalyalarını Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’ye hediye etti.