23.06.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ TERCİH DÖNEMİNE HAZIR

2017 ÖSYS sisteminin sınav süreci tamamlandı. Şimdi sırada en az sınav dönemi kadar önemli olan tercih süreci var.

EKİN ANAOKULU YIL SONU GÖSTERİLERİ BEYKENT KAMPÜSÜMÜZDE GERÇEKLEŞTİ

Beykent Ekin Anaokulu minikleri, yıl sonu gösterilerini, Beykent kampüsümüzde sundular.

21.06.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİNİN UZMAN EĞİTİMCİLERİ SAİT GÜRSOY'LA 2017 LYS'Yİ DEĞERLENDİRDİ

Sait Gürsoy, hazırlayıp sunduğu Başarıya Doğru programında Doğa Kolejinin eğitimcileriyle LYS'yi ve üniversite tercih süreçlerini değerlendirdi.

22.06.2017 | Doğa Okulları

A ERKEK MİLLİ BASKETBOL TAKIMIMIZIN ADAY KADROSUNDA 8 DOĞA KOLEJİ MEZUNU!

2017 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek takımımızın aday kadrosunda, Doğa Koleji mezunu 8 öğrenci yer alıyor.

AYDIN ÇOCUK EVİ, YIL SONU GÖSTERİLERİ İLE SARIYER KAMPÜSÜMÜZDEYDİ

Aydın Çocuk Evi, renkli yıl sonu gösterilerini Doğa Koleji Sarıyer kampüsünde sundular.

22.06.2017 | Doğa Okulları

KEMER KIDS GARDEN TARABYA ANAOKULUNUN YIL SONU GÖSTERİLERİ SARIYER KAMPÜSÜMÜZDEYDİ

Kemer Kids Garden Tarabya Anaokulunun minikleri, yıl sonu gösterilerini, Sarıyer kampüsümüzde gerçekleştirdiler.

ÖZEL NEŞELİ ADA ANAOKULUNU BORNOVA KAMPÜSÜMÜZDE AĞIRLADIK

Bayraklı Özel Neşeli Ada Anaokulu, yıl sonu gösterilerini, Bornova Kampüsü konferans salonunda gerçekleştirdi.

ÖZEL ERDEMLİ ÇOCUK ANAOKULUNU BORNOVA KAMPÜSÜMÜZDE AĞIRLADIK

Bayraklı Özel Erdemli Çocuk Anaokulu, yıl sonu gösterilerini, Bornova Kampüsü konferans salonunda gerçekleştirdi.

ÖZEL MİNİK ŞİRİNLER ANAOKULUNU BORNOVA KAMPÜSÜMÜZDE AĞIRLADIK

Bornova Özel Minik Şirinler Anaokulu, yıl sonu gösterilerini, Bornova Kampüsü konferans salonunda gerçekleştirdi.

ATAŞEHİR BEYAZ İNCİ ANAOKULUNU ATAŞEHİR 3 KAMPÜSÜMÜZDE AĞIRLADIK

Ataşehir Beyaz İnci Anaokulu öğrencileri, "Ritm ve Dans Gösterisi" isimli yıl sonu gösterilerini, Ataşehir 3 kampüsümüzde sundular.