1.LER DOĞAYA! İLKOKUL 1. SINIF KAYITLARI ve TÜM SINIFLARDA ERKEN BAHAR AVANTAJLARI DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejinde erken kayıt avantajları devam ediyor, kontenjanlar doluyor. Anaokulundan liseye Doğa Kolejinin ayrıcalıklı eğitimiyle tanışmak için kayıt avantajlarını kaçırmayın!

ETİKETLER : erken kayıt , ilkokul 1 , ilkokul kayıt , doğa koleji erken kayıt

Her çocuk yıldız doğar! Her çocuk farklıdır ve başarılı olamayacak çocuk yoktur. Doğa Koleji anaokulundan itibaren uyguladığı farklılaşmış ve özgün eğitim modelleriyle çocukların potansiyellerini ortaya çıkarıyor, onların sadece eğitimleri süresince değil yaşamları boyunca sorularına cevap arayan bireyler olmalarını sağlıyor. Doğa Koleji müfredatındaki yoğunlaştırılmış İngilizce, robotik, kodlama, t-MBA, ilgi ve yetenek dersleri ile Doğa Nesli, geleceğin dünyasına şimdiden hazır!

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız...