FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) İSTANBUL FİNALİYLE SONA ERDİ

FLL Jr. maratonu Doğa Koleji Beykoz ve Sarıyer Kampüsleri'nde 28 Nisan'da gerçekleştirilen muhteşem final ile sona erdi.

ETİKETLER : fll. first lego league , hidrodinamik , doğa koleji sarıyer , doğatech , robotik ve kodlama , doğatech , doğa koleji beykoz

Bilim Kahramanları Derneği tarafından Türkiye’de 4. sezonu düzenlenen FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarı, Tekirdağ ve Lüleburgaz’dan Düzce, Sakarya ve Yalova’ya, 7 ilden 41 Doğa takımının katılımı ile  gerçekleşti. Doğa Koleji Beykoz ve Sarıyer kampüslerimizin ev sahipliğini yaptığı İstanbul ayağıyla FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarı bu sezonuna nokta koydu.

400'den fazla 3. ve 4. sınıf öğrencimizden oluşan 85 Doğa FLL Jr. takımımız, altısına ev sahipliği yaptığımız toplam dokuz fuarda yer aldı. Birçok eğlenceli anın yaşandığı fuarda çocuklar doyasıya eğlenirken, günümüzün en büyük sorunlarından biri olan “Su Sorunu” ile ilgili birçok çözüm önerisi sundular. Projelerini, hem gözlemciler hem de veliler ile paylaştılar.

Bu STEM projesinde yer alan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.