FİZY 20. LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASI'NDA 13 DOĞA LİSESİ OYLARINIZI BEKLİYOR!

20 yıldır aralıksız devam eden, Mili Eğitim Bakanlığı izinli, Türkiye’nin tek ve en büyük gençlik organizasyonu “Fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması”nda oylama süreci başladı. Tüm Doğa Ailesi'ni genç müzisyenlerimize destek olmaya çağırıyoruz.

ETİKETLER : fizy müzik yarışması , müzik eğitimi , liseler arası müzik yarışması

Her yıl, yüzlerce genç müzisyen sahne aldığı, gruplar sergiledikleri performanslarla müzik dünyasındaki ilk önemli adımlarını attıkları Fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nın İstanbul elemelerine bu yıl; Kocaeli, Yalova, Tekirdağ, Edirne, Bursa, Sakarya, Adana, Gaziantep, Sinop, Trabzon ve İstanbul‘dan olmak üzere toplam 168 lise katılıyor. Doğa Koleji ise 13 farklı kampüsten katılan lise müzik grubuyla bu seneki organizasyonda yerini aldı.

Fizy uygulaması ile vereceğiniz oylar ile 1. olan okul, jüri değerlendirmesine bakılmaksızın 22 Nisan'da İstanbul'da gerçekleşecek büyük finallerde yarışmaya hak kazanacak. Yakacık ve Kurtköy Kampüsleri grubu halk oylamanın sonucuna bakılmaksızın jüri oylamasıyla İstanbul'da gerçekleşecek büyük finale katılmaya hak kazandı. Öğrencilerimizi tebrik eder finalde başarılar dileriz.

Öğrencilerimizin performanslarını izlemek ve oy vermek için kampüs isimlerine tıklayınız...

Mersin Kampüsü
Tekirdağ Kampüsü