ANKARA KAMPÜSLERİ LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ "GELECEĞİN CEO'LARI / FUTURE CEOs" ZİRVESİNDE!

Ankara Doğa Okulları’nın desteği ile gerçekleşen "Geleceğin CEO'ları / Future CEOs" 22 Ekim 2016 tarihinde Campus Gösteri Merkezi’nde geleceğin liderlerini ve alanının lideri konuşmacılar ile buluşturdu.

ETİKETLER : nuray demirer , hasan önder , irfan değirmenci , mehmet turgut , geleceğin ceo'ları , ankara doğa kampüsü , doğa lise eğitimi , meslek seçimi

Etkinlik konuşmacı profilinin alanında lider üst düzey yöneticiler ve profesyonel yol gösterici konuşmacılardan oluşan organizasyonda Doğa Okulları ilgi odağı oldu. Sanattan siyasete, spordan iş hayatına uzanan geniş bir yelpazede her kesime hitap eden ve iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği Geleceğin CEO’ları /Future CEOs; geleceğin liderlerine, CEO’larına, yöneticilerine, müdürlerine yol göstermek ve ilham vermek amacıyla alanının lideri konuşmacıları bir araya getirdi.

CEO (Country-wide Educational Organizations) tarafından düzenlenen ve Ankara Doğa Okulları' nın desteklediği Geleceğin CEO'ları organizasyonunun konuşmacıları TAV Havalimanları Esenboğa/Ankara Genel Müdürü Nuray Demirer, DAIKIN Türkiye CEO’su Hasan Önder, Kanal D Ana Haber Sunucusu ve Gazeteci İrfan Değirmenci, başarılı fotoğraf sanatçımız Mehmet TURGUT gençlere yöneticilik ve liderlik sırlarını anlattı. Konuşmacıların geleceğin liderlerine verdiği ortak mesaj "Ne iş yaparsanız yapın, işinizi tutku ile yapın. Asla vazgeçmeyin." oldu.

İş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği organizasyona Ankara Doğa Kampüsleri lise öğrencileri de katıldı. Lider isimlerle buluşan öğrencilerimiz iş dünyasının önemli isimleri ile tanışma fırsatını yakaladılar. Girişimcilik fikirlerini de paylaşan öğrencilerimiz özgüvenleri, sordukları sorularla dikkat çektiler. TAV Havalimanı Esenboğa Ankara Genel Müdürü Nuray Demirer Doğalı gençleri tebrik etti. Doğa'ya hayranlığını ifade eden DAIKIN CEO' su Hasan Önder öğrencilerimizi tebrik etti ve kurumumuza organizasyona verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Organizasyon sonunda öğrencilerimiz dört ayrı kategoride kişisel gelişim sertifikası da aldı.