23.01.2020 | Doğa Koleji

SATRANÇTA BİR ŞAMPİYONLUK DA ZONGULDAK'TAN GELDİ

Doğa Koleji Zonguldak Ereğli Kampüsü satranç takımlarımız 3 kategoride başarıya doymadı.

21.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji öğrencileri yüzmede elde ettiği il şampiyonluklarıyla gururumuz oldu.

20.01.2020 | Doğa Koleji

ORDU KAMPÜSÜ YILDIZ SATRANÇ TAKIMIMIZ İL ŞAMPİYONU

Satrancın yıldızları Ordu'da parladı!

17.01.2020 | Doğa Koleji

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERHAT ÖZEREN'İN MESAJI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, Doğa Koleji öğretmen, personel ve velileri için bir mesaj yayınladı.

17.01.2020 | Doğa Koleji

REHBERLİK BÖLÜMÜMÜZDEN YARIYIL TATİLİ İÇİN ÖNERİLER

Rehberlik bölümü olarak çocuğunuzla birlikte güzel bir yarıyıl tatili geçirmenizi diliyor ve tatil dönemi için birkaç konu başlığını sizlerle paylaşıyoruz.

14.01.2020 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.

13.01.2020 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2020 İSTANBUL ŞAMPİYONU DOĞA

Doğa Koleji öğrencileri hentbolda tarih yazıyor. Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız İstanbul şampiyonu olarak bir kez daha kupayı Doğa'ya getirdi.

13.01.2020 | Doğa Koleji

BİNGÖL KAMPÜSÜ ÖĞRENCİMİZDEN KAYAK BAŞARISI

Doğa Koleji öğrencileri sporun her alanında başarısını taçlandırıyor. U16 kategorisinde yarışan öğrencimiz "Türkiye Şampiyonu" oldu.

10.01.2020 | Doğa Koleji

DİYARBAKIR'DAN KUPA HABERİ

Diyarbakır Liseler Basketbol Şampiyonası'nda kupayı Doğa'ya getiren Diyarbakır Kampüsümüz Genç Kız A Basketbol Takımımızı tebrik ederiz.

09.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANESİ OLMAYAN OKULLARA 20.000 KİTAP BAĞIŞI YAPTI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tarafından başlatılan “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile kütüphanesi olmayan devlet okullarına 20.000 adet kitap bağışı yapıldı.