17.10.2018 | Doğa Koleji

PROJE MODELLİ LİSE EĞİTİMİ İLE ÖĞRENCİ BAŞARILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Liselerinde uygulanan “Proje Modelli Lise Eğitimi” meyvelerini vermeye başladı. Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü'nden 2 öğrencilerimiz yazdıkları bilimsel makalelerle kendi alanlarında Türkiye’deki 10 finalistten biri oldular.

17.10.2018 | Doğa Koleji

İSTANBUL LİSE MECLİS BAŞKANLARI VİZYON TOPLANTISINDA ALİ RIZA LÜLE İLE BİR ARAYA GELDİ!

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen öğrenci meclis başkanları, ilk vizyon toplantısını Beykoz kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

16.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BİNİCİLİK KULÜBÜ ANKARA'DA OKULUMUZU BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

28-30 Eylül tarihlerinde düzenlenen ve Ankara’da Başkent Binicilik Kulübünün ev sahipliğini yaptığı TBMM ve Genel Kurmay Başkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışmaları’nda Doğa Koleji Binicilik Kulübü her zamanki gibi görevinin başındaydı.

16.10.2018 | Doğa Koleji

KARATEDE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU BU SENE DE DOĞA'NIN

Doğa Koleji Kadıköy kampüsü öğrencilerimizden Irmak Maral Korkmaz Roma'da gerçekleştirilen Avrupa Kulüpler Arası Karate Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü.

14.10.2018 | Doğa Koleji

ANTALYA LARA KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN 3 BOYUTLU "DENİZ CANLILARI" SERGİSİ

Doğa Koleji Antalya Lara kampüsü 1 ve 2‘inci sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘Hayatımıza Renk Katan Sevimli Deniz Canlıları’ boyutlu tasarım sergisi Antalya Akvaryum ’da ziyarete açıldı.

13.10.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI FİNALİ İÇİN BİR KEZ DAHA BREZİLYA'DA

Doğa Koleji öğrencileri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...

12.10.2018 | Doğa Koleji

MEZUN ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLARI BULUŞUYOR!

Liderliğe ilk adımı lise yıllarında Öğrenci Meclis Başkanlığı görevini üstlenerek atan mezun öğrencilerimiz bugün ülkemizin geleceğine yön veriyor. Geleceğin yeni liderlerine ilham verecek olan mezun öğrenci meclis başkanlarımız bir araya geliyor.

11.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ KIŞ OKULLARI 13 EKİM'DE BAŞLIYOR!

Doğa Koleji Kış Okulları; kodlama ve robotikten müziğe, spordan enstrüman eğitimine kadar çok yönlü ve güçlü bir müfredatla 13 Ekim'de açılıyor.

09.10.2018 | Doğa Koleji

BİRİNCİ OLMAK İÇİN DEĞİL, BİLİNÇLİ OLMAK İÇİN RUNTOFD 2018’DE KOŞTUK

Engelli bireylere ve onların sosyal hayattaki engellerine dikkat çekmek için Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından düzenlenen RUNTOFD yarışlarına Doğa Koleji öğrencileri damgasını vurdu.

10.10.2018 | Doğa Koleji

t- MBA ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİNDE KOLTUKLAR SAHİPLERİNİ BULDU! TÜM KAMPÜSLERİMİZDE DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANDI!

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Doğa Koleji Liselerinde, öğrenci meclis seçimleri sonuçlandı. Demokratik bir seçim süreci geçiren meclis başkan adayları tüm kampüslerde arkadaşlarının oyunu alabilmek için büyük mücadele verdi.