17.09.2019 | Doğa Koleji

KÜÇÜK ÇİFTÇİLER HASAT FESTİVALİ'NDE ÜRÜNLERİNİ TOPLADI

Doğa Kolejinin anaokulu ve ilkokul öğrencileri, Hasat Festivali’nde, kendi ürettikleri sebze ve meyveleri topladılar. Küçük çiftçiler, doğayla iç içe bir gün geçirmenin tadını çıkardı.

14.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN ANKARA’YA 8. KAMPÜS

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Ankara Bağlıca Kampüsü’nü eğitim sektörüne kazandırarak, Doğa modelli eğitim anlayışını başkentli öğrencilerle buluşturdu.

12.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİ “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” İLE İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR! SEÇİM SERÜVENİ BAŞLIYOR!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Koleji Liselerinde “t-MBA Liderlik Akademisi “seçim süreci başlıyor. Öğrencilerimiz liderliğe ilk adımı atıyor!

09.09.2019 | Doğa Koleji

2019- 2020 EĞİTİM YILI t-MBA AKADEMİ LİDERLERİNİN BAŞARI VE UMUT TEMALI KONUŞMASI İLE BAŞLADI!

Ülkemizde 18 milyon öğrenci ve bir milyonu aşkın öğretmen ders başı yaparken Türkiye'nin en büyük eğitim kurumu Doğa Kolejinde bugün geleceğin liderleri yeni eğitim yılına coşku ile “merhaba” dedi.

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA “MERHABA” DEDİ

Yaz tatili bitti, milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için sınıflarda ders zili çaldı. Doğa Koleji Kampüsleri’nde okulun ilk günü coşkulu geçti.

09.09.2019 | Doğa Koleji

OKULUNUZ SİZİ ÇOK ÖZLEDİ!

Doğa Ailesi olarak yeni bir eğitim-öğretim yılına daha başlamanın heyecanını yaşıyor, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize “İyi Dersler’ diyoruz.

06.09.2019 | Doğa Koleji

VELİLER “OKUL FOBİSİ” KARŞISINDA NELER YAPMALI?

Doğa Koleji kampüslerinde, “Okula Uyum Programı” bu yıl 5-6 Eylül tarihlerinde gerçekleşti. Anaokulu, ilkokul 1, 5 ve 9. sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan program, “öğrenmeye uyum” sürecini tüm eğitim-öğretim yılına yaymayı amaçlıyor.

04.09.2019 | Doğa Koleji

MOV-UP PROJESİ İLE ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİNİ ULUSLARARASI PLATFORMA TAŞIYORUZ

Doğa Koleji “Erken Çocukluk Döneminde Yaşam İçin Sürdürülebilir Motivasyon ve Değerler Modeli Oluşturma” (MOV-UP) projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında 18-19 Ekim 2019 tarihlerinde “Erken Çocukluk Eğitiminde Politikalar, Uygulamalar ve Yeterlilikler Konferansı” düzenlenecek.

03.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YKS’DE İLK 10’DA!

Doğa Koleji öğrencileri, 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre, üniversite sınavlarındaki akademik başarısını bir kez daha kanıtladı.

22.08.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 556 ÖZGÜN YAYINIYLA YENİ DÖNEME HAZIR!

Her eğitim-öğretim yılı sonunda müfredata uygun şekilde güncellenerek yenilenen Doğa Yayınları’nın teslimat süreci hızla devam ediyor.