27.02.2020 | Doğa Koleji

KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ BU YIL DA BAŞLIYOR!

t-MBA Liderlik Akademileri kampüslerinde sanat dünyasının birbirinden önemli ve başarılı isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Duayen isimler deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını anlatmak için t-MBA öğrencileri ile bir araya gelecek.

26.02.2020 | Doğa Koleji

DEPREM BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Doğa Koleji Ataşehir-1 Kampüsü’nde, deprem bilincinin artırılması, depreme hazırlıklı olunması ve depremin etkilerinin en az seviyede yaşanması için “Deprem Bilinçlendirme Eğitimi” gerçekleştirildi.

26.02.2020 | Doğa Koleji

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞAMPİYONLUK HABERLERİ GELİYOR!

Türkiye genelinde devam eden okul sporları il müsabakalarında Doğa Koleji öğrencileri farkını ortaya koyuyor. Hentboldan yüzmeye bir çok branşta mücadele eden tüm genç sporcularımızı tebrik ederiz.

25.02.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN ŞUBAT AYI LGS ÖRNEK SORU DEĞERLENDİRMESİ

Doğa Koleji bölüm başkanları, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Liseye Geçiş Sınavı’nın Şubat ayı örnek sorularını değerlendirdi.

24.02.2020 | Doğa Koleji

BURSA FLL YEREL TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE TOPLAM 5 ÖDÜL

Devam eden FIRST Lego League (FLL) yerel turnuvalarında bu hafta da Doğa Koleji öğrencileri ödülleri topladı.

21.02.2020 | Doğa Koleji

BURSA'DAN TÜRKİYE FİNALLERİNE

Bursa Özlüce Kampüsü Genç Erkek Basketbol Takımımız, Bursa grup şampiyonasından 1.likle çıkarak Türkiye finalleri yoluna koyuldu.

19.02.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİSİ 4. KEZ TÜRKİYE WUSHU ŞAMPİYONU!

Doğa Koleji Florya Kampüsü 4. sınıf öğrencisi Mahlas Tuna Yılmaz, Antalya’da düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonası’nda Minik Erkekler Dao Shu kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

19.02.2020 | Doğa Koleji

SAKARYA'NIN SATRANÇ ŞAMPİYONU DOĞA

Sakarya Kampüsü küçük satranç takımımızdan bir şampiyonluk daha!

18.02.2020 | Doğa Koleji

İZMİR'DEN TENİS ŞAMPİYONLUĞU!

Mavişehir 2 Bilim Kampüsü küçük kız tenis takımımız İzmir'in şampiyonu oldu.

17.02.2020 | Doğa Koleji

2020 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Eğitimde fırsat eşitliği sağlama hedefiyle başarılı öğrencilere burs desteğinde bulunan Doğa Koleji’nin 15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen bursluluk sınavı, yüksek bir başvuru ve katılım oranıyla gerçekleşti.