14.12.2018 | Doğa Koleji

BASKETBOL TAKIMLARIMIZDAN 1 GÜNDE 5 ŞAMPİYONLUK, 5 KUPA

Okul Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Türkiye Liseler Arası Basketbol müsabakalarının il turnuvaları sona ererken Doğa Koleji öğrencileri 1 günde 5 kupa ile tarihi bir gün yaşadı.

14.12.2018 | Doğa Koleji

İSTANBUL ANADOLU YAKASI KAMPÜSLERİ GELENEKSEL DOĞA KARİYER GÜNLERİ'NDE BULUŞTU

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü, öğrencilerimizin kariyer gelişimlerini destekleyen, üniversite ve bölüm hedeflerini belirlemelerine ve onları yakından tanımalarına destek olan 4. Kariyer Günleri’nde öğrencilerle üniversiteleri ve akademisyenleri buluşturdu.

13.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SES YILDIZINI ARIYOR! "DOĞA'NIN SESİ" LİSELER ARASI SES YARIŞMASI

Doğa Koleji bu yıl ilk kez düzenlediği "Doğa'nın Sesi" yarışması ile 9,10 ve 11. sınıf öğrencileri arasında geleceğin ses harikalarını arıyor.

13.12.2018 | Doğa Koleji

URFODU MATEMATİK SINAVI, 80 KAMPÜSÜMÜZDE 2252 ÖĞRENCİMİZİN KATILIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Lise öğrencilerimiz URFODU'nun ilk etabını başarıyla tamamladı.

11.12.2018 | Doğa Koleji

TARIM SEKTÖRÜNÜN YENİ GÖZDESİ: TOPRAKSIZ TARIM

Doğa Koleji 4. sınıf öğrencileri Ekoloji dersi kapsamında "Hidroponik Tarım Uygulaması" yaparak alternatif tarım yöntemlerine giriş yaptı.

11.12.2018 | Doğa Koleji

TAVUK DÜNYASI CEO’SU VOLKAN MUMCU t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNİN KONUĞU OLDU

t-MBA Girişmcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Cevizlibağ kampüsündeki konuğu Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu konuşmasında şirketlerin marka stratejileri ile ilgili öğrencilerimizle paylaşımda bulundu.

10.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’LI OLMAK ’’ŞAMPİYON OLMAKTIR’’

2018 FIVB Dünya Kulüpler Bayanlar Voleybol Şampiyonasında ülkemizi gururlandıran Vakıfbank Spor Kulübü'nü ve kadrosundaki 6 Doğa Koleji öğrencisini tebrik ederiz.

10.12.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ DÜNYA SATRANÇ OLİMPİYATI'NDA HAMLE YAPTI

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Konya Selçuklu Belediyesi’nin destekleri ile organize edilen 2018 Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı (2018 World Under - 16 Chess Olympiad) Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

07.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI!

Doğa Kolejinin, başarıyı %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Doğa Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. Katılımın kontenjanlarla sınırlı olduğu Türkiye'nin en büyük bursluluk sınavı için son başvuru 11 Ocak 2019 saat 12.00!

06.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018 ATAŞEHİR-3 KAMPÜSÜNE BAŞLIYOR

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konusunun masaya yatırılacağı t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ilk ayağı, 13 Aralık Perşembe günü Ataşehir-3 kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle başlıyor.