23.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA HARİKASI BENİM ÖĞRETMENİM YARIŞMASI SONUÇLANDI

Türkiye’de eğitimin lideri haline gelmemizde büyük önemi olan öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz “Doğa Harikası Benim Öğretmenim’’ yarışmamız sonuçlandı.

22.06.2018 | Doğa Koleji

TYT VE AYT İÇİN SON HAFTA STRATEJİLERİ

Sınava yaklaştığımız son haftalarda neler yapmalıyız? Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölümü stratejik davranmanın ve motivasyonumuzu yüksek tutmanın başarı üzerinde önemli bir etkisi olduğunu belirtiyor.

20.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NDA İLK DÖNEM DOLU DOLU BAŞLADI

Yaz coşkusunu doyasıya yaşatacak olan Doğa Koleji Yaz Okulu'nun öğrencileri, Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle'yi ziyaret etti.

18.06.2018 | Doğa Koleji

EN İTİBARLI OKUL MARKASI BU YIL DA “DOĞA KOLEJİ”

Türkiye İtibar Endeksi (TİE) Araştırması'nın sonuçlarına göre Doğa Koleji, en itibarlı özel okul kategorisinde bu yıl da zirvedeki yerini korumayı başardı.

17.06.2018 | Doğa Koleji

BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Sen benim kahramanımsın! Tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

14.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA HARİKASI ÖĞRENCİMİZDEN SU TOPUNDA MİLLİ BAŞARI

Doğa Kolejinin genç sporcuları başarıdan başarıya koşuyor.

14.06.2018 | Doğa Koleji

MUTLU BAYRAMLAR!

Sevdiklerinizle mutlu, coşkulu ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmenizi dileriz.

13.06.2018 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA BİR ALTIN MADALYA DA MATEMATİKTEN

Bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması'nda Doğa'ya bir altın madalya da matematik dalında geldi.

12.06.2018 | Doğa Koleji

t-MBA SAHADA ÖĞRENİYORUM KAPSAMINDA DERS İÇERİKLERİ PEKİŞTİRİLDİ

t-MBA Eğitim Modeli kapsamında gerçekleştirilen saha ziyaretleri ile öğrencilerimiz iş dünyasına ait derslerde edindikleri bilgileri yerinde bilgi alarak pekiştirme imkanı elde etti.

12.06.2018 | Doğa Koleji

İZMİR KAMPÜSLERİNİN MUHTEŞEM LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ İZMİR ARENA'DA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji İzmir kampüslerinde ortaokul eğitimini tamamlayan 300'den fazla öğrenci İzmir Arena'da gerçekleştirilen liseye geçiş ve kep atma töreninde Doğa Ailesi'ne gurur dolu bir gece yaşattı.