14.07.2018 | Doğa Koleji

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor, kahraman gazilerimizle gurur duyuyoruz.

13.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULU'NUN İLK DÖNEMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI, ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Bu yaz 18 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Okulu'nun birinci dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

12.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, İZMİR BUCA'DA YÜKSELİYOR!

İzmir Buca kampüsü yükseliyor! İnşaatı devam eden Doğa Koleji İzmir Buca Kampüsü, yeni dönemde öğrencileriyle buluşuyor.

11.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EN İTİBARLI OKUL MARKASI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Türkiye İtibar Endeksi Araştırması sonuçlarına göre en itibarlı okul markası ödülüne layık görülen Doğa Kolejinin ödülünü, Genel Müdür Ali Rıza Lüle aldı.

10.07.2018 | Doğa Koleji

LGS BAŞARINIZI %100'E VARAN BURSLA ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Doğa Koleji Anadolu Liseleri ve Fen&Tek Liseleri'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyoruz.

09.07.2018 | Doğa Koleji

KİTAP SİPARİŞİNİZİ VERDİNİZ Mİ?

Eğitimcilerimiz tarafından özenle hazırlanan yeni dönem kitap ve materyal setlerimiz öğrencilerimizi bekliyor!

07.07.2018 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA BİR ALTIN MADALYA DA MATEMATİKTEN

Bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması'nda Doğa'ya bir altın madalya da matematik dalında geldi.

06.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’DAN EĞİTİMDE FARK YARATAN KONSEPT; “PROJE” MODELİ İLE LİSE EĞİTİMİ

Doğa Koleji “Proje” modelli eğitim sistemi ile öğrenciler, doğayı ve olayları bilimsel açıdan değerlendirme yeteneği kazanırken akademik başarıda zirvedeki yerini alıyor.

04.07.2018 | Doğa Koleji

TOFD GENEL BAŞKANI'NDAN DOĞA'YA ANLAMLI ZİYARET

TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği) Genel Başkanı Ramazan Baş ve Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle bir araya gelerek yeni dönemde gerçekleştirilecek sosyal sorumluluk projelerini görüştüler.

01.07.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK KADROSUNDAN YKS (AYT ve TYT) DEĞERLENDİRMESİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS ) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT), bugün 13.15’te tamamlandı. Doğa Koleji akademik kadrosu sınavla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Doğa Koleji Rehberlik Bölüm Başkanı Sibel İzgiman ise sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapılacak tercihler ile ilgili öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.