10.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’LI OLMAK ’’ŞAMPİYON OLMAKTIR’’

2018 FIVB Dünya Kulüpler Bayanlar Voleybol Şampiyonasında ülkemizi gururlandıran Vakıfbank Spor Kulübü'nü ve kadrosundaki 6 Doğa Koleji öğrencisini tebrik ederiz.

10.12.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ DÜNYA SATRANÇ OLİMPİYATI'NDA HAMLE YAPTI

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Konya Selçuklu Belediyesi’nin destekleri ile organize edilen 2018 Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı (2018 World Under - 16 Chess Olympiad) Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

07.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI!

Doğa Kolejinin, başarıyı %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Doğa Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. Katılımın kontenjanlarla sınırlı olduğu Türkiye'nin en büyük bursluluk sınavı için son başvuru 11 Ocak 2019 saat 12.00!

06.12.2018 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT 2018 ATAŞEHİR-3 KAMPÜSÜNE BAŞLIYOR

Dijital gelecekte yeni insan kodu, iş dünyasının yeni şifreleri ve uzay konusunun masaya yatırılacağı t-MBA Digital Youth Summit 2018’in ilk ayağı, 13 Aralık Perşembe günü Ataşehir-3 kampüsünde sektörün öncü isimlerinin değerlendirmeleriyle başlıyor.

05.12.2018 | Doğa Koleji

ŞAH ENGELLİ OLABİLİR, ENGELLİ ŞAH OLABİLİR

Zihin sporu olan satranç sporunu yapmak için hiçbir fiziksel yoksunluk engel değildir.

05.12.2018 | Doğa Koleji

CODEWEEK ETKİNLİKLERİNDE İÇİŞLERİ BAKANI SAYIN SÜLEYMAN SOYLU'YU AĞRI KAMPÜSÜMÜZDE AĞIRLADIK

Uluslararası Codeweek etkinlikleri kapsamında Kodlama ve Robotik dersimizin ürünlerini, İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun ziyaretiyle hayata geçirdik.

04.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EBEVEYN OKULU’NDA BİRİNCİ DÖNEM BAŞLADI!

21. yüzyılın çocuklarını yetiştirirken bu gelişim yolculuğunun en önemli parçası olan ailelerimiz de Doğa Koleji Ebeveyn Okulu'nda bir araya geliyor.

04.12.2018 | Doğa Koleji

ADANA KAMPÜSÜ LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ FARKLI ÜLKELERDEN GELEN ÖĞRENCİLERİ MİSAFİR ETTİLER

Doğa Koleji Adana Kampüsü 10 farklı ülkeden gelen misafir öğrencileri okullarında ağırlayarak dev bir organizasyona imza attı.

03.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ENGELLERİ SANATLA AŞIYOR!

Doğa Koleji ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) tarafından ‘’Dostluk var, Engel yok’’ sloganı ile İstanbul kampüslerinde bütün yıl sürecek etkinlikler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde başladı.

03.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞAN HOLDİNG YÖNETİM KURULU DANIŞMANI ÖZGE BULUT MARAŞLI t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİNDE

Florya kampüsü öğrencilerimiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimiz kapsamında Doğan Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Özge Bulut Maraşlı’yı kampüslerinde ağırladı.