19.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİNDE KIYASIYA REKABETİN YAŞANACAĞI t-MBA ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMLERİ BAŞLIYOR!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Koleji Liselerinde t-MBA Öğrenci Meclisleri seçim serüveni başlıyor.

18.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ BODRUM KAMPÜSÜ EĞİTİME BAŞLADI

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Kolejinin Bodrum Kampüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri ile buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Bodrum kampüsüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bodrumlu öğrencilerin akademik başarı rüzgarı, Bodrum Kampüsümüzden esecek” dedi.

YENİ YILDA YENİ BAŞARILARA

Şimdi Doğa'mıza dönüyoruz. Yeni eğitim-öğretim döneminde tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dileriz.

TATİL BİTTİ! 124 DOĞA KAMPÜSÜNDE YENİ DÖNEM HEYECANI BAŞLADI

124 kampüste 82 bin Doğa öğrencisi okulları ve öğretmenleriyle buluştu. Yeni kampüslerde ise yeni dönem heyecanı bambaşkaydı.

VELİ VE ÖĞRENCİ ORYANTASYON PROGRAMLARIMIZI BAŞARIYLA TAMAMLADIK

Doğa Koleji, yeni eğitim dönemi öncesinde Türkiye geneli 124 kampüsünde tüm öğrenci ve velilerin katılımıyla düzenlenen oryantasyon programını 15 Eylül Cumartesi tarihinde tamamladı.

16.09.2018 | Doğa Koleji

OKULUN İLK GÜNLERİ FOBİ OLMASIN

Yeni eğitim yılının ilk haftasında veliler hem tatlı telaşta hem de biraz kaygılı. Aynı durum öğrenciler için de geçerli. Doğa Koleji Ortaokul, Lise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Sibel İzgiman, özellikle ilk defa okula başlayacak çocukları olan ailelere, okulun ilk günleri için önemli tavsiyelerde bulunarak “Sabırlı, sakin ve çocuğa karşı tutarlı olarak, okul ile iş birliği içerisinde olmalısınız” dedi.

04.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ İLE BAŞARI RÜZGARI NEVŞEHİR'DE

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Eğitimin Türkiye’deki Lideri Doğa Koleji, Nevşehir’de 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

10.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EĞİTİM MÜFREDATI DÜNYAYA SUNULDU

Öğretmenlerimiz, Doğa Kolejine özgü sundukları eğitim müfredatları ile Bulgaristan’ın Varna şehrinde gerçekleşen MOV UP etkinliğine damgasını vurdu. Etkinliğe Türkiye’nin yanı sıra İtalya, Hırvatistan, Litvanya, Malta, Yunanistan ve Bulgaristan’dan önemli akademisyenler katıldı.

13.09.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK BAŞARISINI AĞRI'YA TAŞIYOR

Doğa Koleji Ağrı Kampüsü'nün açılışına katılan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “akademik başarımızı Ağrı’ya taşımaktan son derece mutluyuz, Ağrıyı bundan sonra eğitimdeki başarısıyla konuşacağız” dedi.

14.09.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE'DEN YENİ DÖNEMDE BAŞARI MESAJI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle yeni eğitim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.