22.03.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ DOĞANIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Doğa Koleji öğrencileri, doğanın uyanışını; eğitici ve öğretici etkinliklerin bir arada yer aldığı “Ekinoks Festivali” ile kutladı.

21.03.2019 | Doğa Koleji

FİZİK PROJELERİYLE İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN DAVET ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ ANKARA'DA

Aydın Kampüsü lise öğrencilerimiz fizik dersi kapsamında hazırladıkları ''HIZ KAPANI'' projelerini İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'ya sunma fırsatı buldu.

19.03.2019 | Doğa Koleji

DOĞANIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ

Doğa Koleji öğrencileri "Doğanın Doğum Gününü" kutluyor..

20.03.2019 | Doğa Koleji

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ VE DOĞA KOLEJİNDEN EĞİTİMDE ÖRNEK İŞ BİRLİĞİ

Ortaöğretimden üniversiteye geçiş sürecindeki öğrencilerin kariyer planlamasına profesyonel destek sunmak amacıyla imzalanan protokolle, Doğa Koleji öğrencileri Altınbaş Üniversitesi derslerini deneyimleme ve akademik personelini tanıma olanağına sahip olacak.

20.03.2019 | Doğa Koleji

SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA ÇALIŞTAYI 21 MART'TA BEYKOZ KAMPÜSÜNDE GERÇEKLEŞİYOR

Tüm Türkiye'den, ilkokul ve ortaokul meclis başkanlarının liderliğinde gerçekleştirilecek olan “Sürdürülebilir Kalkınma Çalıştay”ları başlıyor.

21.03.2019 | Doğa Koleji

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN TÜBİTAK BÖLGE SERGİSİNE 33 PROJE DAVETİ

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması bölge sergisine Doğa Kolejinden 33 proje davet aldı.

15.03.2019 | Doğa Koleji

t-MBA SEMİNERLERİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİLERİ İLE DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejine özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının başarılı isimleri ile farklı işletme fonksiyonlarını tanımak üzere t-MBA Seminerlerinde bir araya geliyor.

14.03.2019 | Doğa Koleji

30. ÖMER SEYFETTİN HİKAYE YARIŞMASI'NDA BAŞARI

Öğrencimiz İlayda Sönmez serbest konulu 30. Ömer Seyfettin Hikaye Yarışması'nda Türkiye 2.liği kazandı.

14.03.2019 | Doğa Koleji

ACARKENT ÖĞRENCİ MECLİSİ “BİLİM VE TEKNOLOJİDE KADININ YERİ” KONULU PANEL GERÇEKLEŞTİRDİ!

Acarkent Kampüsü Öğrenci Meclisi her sene gerçekleştirdiği “Teknoloji Zirvesi”nde bu sene Dünya Kadınlar Günü kapsamında seçtiği anlamlı konu ile birbirinden değerli konukları ağırladı.

18.03.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE'DE

Doğa Koleji tarih bölümü, Çanakkale'ye düzenledikleri gezi programı ile 18 Mart gününün anlam ve önemini yerinde yaşayarak şehitlerimizi andı.