ICE FEST'TE ÖĞRENCİLERİMİZ BUZUN ÜZERİNDE GÖRSEL BİR ŞÖLEN YARATTI

Doğa Koleji öğrencileri tarafından her yıl gerçekleşen Ice Fest Şenliğinin dördüncüsü, Silivrikapı Buz Pistinde düzenlendi.

ETİKETLER : ice fest , doğa koleji buz hokeyi , buz pateni eğitimi , senkronize buz pateni , okul sporları

Her sene muhteşem bir şova dönüşen Ice FestSilivrikapı Buz Pistinde izleyicilerle buluştu.  Kocaeli Yahya Kaptan ve Başiskele Kampüsleri, Halkalı-2, Bayrampaşa, Acarkent, Ataşehir-1, Atakent ve Cevizlibağ Kampüsü öğrencileri, buz pateni performansları sergilerken izleyenleri büyüledi.

Festivalde milli takım sporcuları ve antrenörleriyle bir araya gelen genç yeteneklerin gösterisini, öğretmenleri ve velileri de ilgiyle izledi. Öğrencilerin grup performanslarındaki senkronizasyonu dikkat çekerken, solo gösteriler de buzda dansın tüm güzelliklerini ortaya koydu. Velilerin "Seneye görüşürüz" sloganı ve gösterilerin aldığı alkışlar, izleyenlere coşkuyu yaşattı.

Milli Sporcular Burak Demirboğa, Anıl Çetinbaş ve Milli Takım Antrenörü Rana Belkıs Göçmen ise konuk olarak şenliğe katıldı.