İLKOKUL VELİLERİMİZLE DEĞİŞEN DÜNYA, EĞİTİM DÜZENİ VE AİLENİN YERİ KONULU SEMİNERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Doğa Koleji Rehberlik Birimi'nin organize ettiği Değişen Dünyada, Değişen Eğitim Düzeni ve Bu Düzende Ailenin Yeri konulu veli semineri alanında uzman isimlerin katılımıyla 15 Nisan'da gerçekleşti.

ETİKETLER : veli semineri , rehberlik , funda ayra , berk şehirli , hilal çelçel , değişen dünya , çocuk eğitimi , klinik psikoloji , ataşehir rehberlik semineri , salih akbay

Doğa Koleji Ataşehir Kampüsü'nde gerçekleşen seminer ebeveynlerden yoğun ilgi gördü. Doğa Okulları Rehberlik Birimi'nin organize ettiği seminerde Okan Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Uzman Pedagog Funda Ayra, Uzman Psikolog Berk Şehirli ve Klinik Psikolog Hilal Çelçel konuşmacı olarak katıldı. Dünyada, Değişen Eğitim Düzeni ve Bu Düzende Ailenin Yeri konulu seminerde konuklarımızla birlikte çocukların yaş dönemi özelliklerinden aile içi iletişime, ailenin öneminden çocuk eğitiminde oyunun önemine kadar pek çok önemli konu ile ilgili paylaşımlarda bulunduk.