İŞ ADAMI ATAMAN ÖZBAY t-MBA SEMİNERİ İÇİN TEKİRDAĞ KAMPÜSÜNE KONUK OLDU

“7 Yaşımda Bindiğim Kamyonun Freni Patladı ve Hayata Yuvarlandım" kitabının yazarı ve Türkiye'de birçok ilke imza atan iş adamı Ataman Özbay başarı hikayesini ve tecrübelerini Tekirdağ Doğa öğrencileri ile paylaştı.

ETİKETLER : t-mba semineri , ataman özbay , tekirdağ doğa , lise eğitimi , girişimcilik dersi , inovasyon dersi

İş adamı Ataman Özbay henüz 26 yaşındayken Hayrabolu’da 2 eczane, 1 matbaa ve 1 yağ fabrikasının sahibiydi. Çocukları için İstanbul'a gelen iş adamı, sonrasında toptancılık yapmaya başladı ve sektörünün en büyüklerinden oldu. 1995 yılında ıslak mendil markası Uni’yi kurdu. Özbay daha sonra 2012’de Uni’yi 56 milyon TL’ye Eczacıbaşı Grubu’na satarak kendi mesleği olan eczacılığa geri döndü.

Girişimcilik ve İnovasyon dersi kapsamında Doğa Koleji Tekirdağ Kampüsü'ne misafir olan Ataman Özbay, iş tecrübelerini ve başarı hikayesini öğrencilerimiz ile paylaşarak hedeflerine nasıl varabileceklerini anlattı. Gençlerle sık sık bir araya gelerek onlarla paylaşımda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Özbay, t-MBA öğrencilerinin daha lise sıralarında iş kurma fikri planlamaları ve girişimcilik için doğru hedefleri erken yaşta belirlemelerinin her zaman avantaj sağlayacağını söyledi.