İZMİR'İN SATRANÇ FESTİVALİ DOĞA'DA!

Kazanmak yada kaybetmek! Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 1-8. sınıflar arasında düzenlenecek olan Satranç Turnuvası 11-12 Kasım tarihlerinde İzmir Mavişehir 2 Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

ETİKETLER : satranç , turnuva , chess , tsf , izmir satranç , satranç eğitimi , mavişehir 2 doğa koleji

İzmir geneli tüm okulların katılımına açık olan Doğa Koleji Satranç Turnuvası'na tüm sporcu ve satranç severleri bekliyoruz. İzmir'de ilk kez Mavişehir 2 Doğa Kampüsümüzde düzenlenecek olan turnuva 11-12 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Turnuvada eşlendirmeler 6 Tur İsviçre Sistemi kurallarına göre yapılacak ve sporculara 35'+30'' süre verilecek. Başvuru, iletişim ve yönergeye www.izmir.tsf.org.tr linkinden ulaşabilirsiniz.

Ödüller;
 Tüm kategorilerin ilk 3 öğrenciye kupa,
 Tüm kategorilerin ilk 10 öğrenciye madalya,
 1.sınıfların tümüne madalya,
 Tüm katılmcılara ise katılım belgesi verilecek.

Kategoriler ve Kontenjanlar;
1.Sınıflar Kategorisi (Kontenjan 50 kişi)
2.Sınıflar Kategorisi (Kontenjan 75 kişi)
3.Sınıflar Kategorisi (Kontenjan 75 kişi)