KARACA GİYİM GENEL MÜDÜRÜ, t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ İÇİN ATAŞEHİR KAMPÜSÜNDE

t-MBA kapsamında uygulanan Girişimcilik Seminerlerinin Ataşehir kampüsündeki konuğu Karaca Giyim Genel Müdürü Cihat Özbekli oldu.

ETİKETLER : t-mba semineri , ataşehir doğa , cihat özbekli , lise eğitimi , girişimcilik dersi , inovasyon dersi

Doğa Koleji t-MBA Eğitim Modeli ile üniversiteye ve profesyonel iş yaşamına hazırladığımız öğrencilerimizi 9,10 ve 11. sınıflarda gördükleri işletme dersleri ile yetkin bireyler olarak yetiştirme hedefliyoruz. Bu hedefle öğrencilerimizin aldığı Girişimcilik ve İnovasyon dersine paralel olarak kampüslerimizde iş yaşamının başarılı girişimci ve yöneticilerini öğrencilerimizle bir araya getiriyoruz.

Doğa Koleji Ataşehir kampüsünün girişimcilik seminerlerine konuğu Karaca Giyim Genel Müdürü Cihat Özbekli girişimciliğin ve inovatif düşüncenin iş yaşamındaki öneminden bahsetti. Sayın Özbeki, küreselleşen dünya düzeninde pazarlamanın öneminden bahsederken farklı kültürlerin ve tüketim anlayışlarının da kısa bir analizini yaptı. Bir markanın geçtiği süreçleri aşamalı olarak anlatan konuğumuz öğrencilerimiz ile geçmiş yaşantıları üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Öğrencilerimizin t-MBA derslerindeki kazanımlarını pratik yaşamda örnekler ile açıklayan Sayın Özbekli’yi kampüsümüzden alkışlarla uğurladık.