KARİYER GÜNLERİ İÇİN TÜRKİYE'NİN SAYGIN ÜNİVERSİTELERİ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞUYOR

YGS ve LYS çalışmalarıyla öğrencilerine üniversiteye hazırlıkta akademik destek veren Doğa Okulları, rehberlik çalışmalarıyla da öğrencilerine kariyer hedefleri oluşturmalarına, üniversite ve bölümleri yakından tanımalarına yardımcı olacak projeler geliştiriyor.

ETİKETLER : lise kariyer , kariyer günleri , doğa liseleri burs , ygs bursu , lys , lise erehberlik , üniversite programı

20 Ekim haftasında, 18 üniversiteyi Doğa Okulları Genel Müdürlük binasında ağırlayan YGS - LYS Birimi ve Lise Rehberlik bölümleri, yıl boyunca üniversitelerle yapılacak işbirliğinin ilk adımını attı. Bu verimli toplantıların ikincisi 18-19 Kasım tarihlerinde Doğa Okulları Acıbadem Bilim Kampüsü’nde,üçüncüsü ise  2-3 Aralık tarihlerinde Avcılar Kampüsü’nde Doğa Kariyer Günleri adıyla gerçekleşecek.

Üniversite ve bölüm tanıtımlarının yanı sıra konferansların yer aldığı Doğa Kariyer Günleri lise son sınıf öğrencilerimize yönelik organize ediliyor. 11. sınıf öğrencilerimizin üniversite gezileri, YGS kış kampı programı, Doğa Liseleri’ne özel burs olanakları gibi çeşitli başlıkların da konuşulduğu toplantıların ilki öğrencilerin ve katılımcıların beklentilerini karşıladı..

Öğrencileri bir üst eğitim kurumuna hazırlarken, üniversitelerden destek almanın ve öğrencilerle üniversiteleri bir araya getirmenin yararına inanan Lise Rehberlik Bölümü ÖSYS başvuruları, tercih danışmanlığı gibi süreçlerde de öğrencilerine ve ailelerine destek vermeye devam edecek.

Programa katılan üniversiteler ise; Acıbadem Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, İstanbul Bilim Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Medipol Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, MEF Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi