DOĞA ÖĞRENCİLERİ, KARİYER GÜNLERİNDE İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA İLE BULUŞUYOR

Geleceğini şimdiden planlayan Doğa’lılar, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ile Kariyer Günlerinde buluşuyor. Prof. Dr. Mehmet Karaca, canlı yayında çalışkan arılarımızın sorularını yanıtlayarak kariyer hedeflerine yön verecek.

ETİKETLER : mehmet karaca , kariyer günleri , canlı seminer , doğa koleji lise eğitimi , üniversite tercihi , itü rektör

İTÜ ETA Vakfı’nın kuruluşu Doğa Koleji, lise kademesindeki öğrencilerinin geleceklerini planlarken doğru adımlar atması için uzaktan eğitim sürecinde online buluşmalar düzenliyor.

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Kolejinde lise öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamalarına destek olmak, üniversite ve meslekleri yakından tanımalarına olanak sağlamak amacıyla düzenlenen Doğa Koleji Kariyer Günleri'nin canlı yayın konuğu olarak soruları yanıtlayacak. Bugüne kadar Kariyer Günleri kapsamında alanında uzman çok değerli akademisyenler ve iş insanları ile bir araya gelerek tavsiyeler alan öğrencilerimiz, Prof. Dr. Mehmet Karaca'nın eğitim hayatı, kariyer yolculuğu ve mesleki tecrübeleri hakkında merak ettiklerini sorabilecek. Rektör Prof. Dr. Mehmet Karaca, interaktif sohbette kendi kariyer yolculuğundan geleceğin iş dünyasındaki önemli beklentilere kadar birçok konuda gençlerin sorularını yanıtlayacak, daha verimli bir kariyer için ipuçları verecek.

17 Nisan Cuma günü saat 17.00'de gerçekleşecek canlı yayın öncesinde öğrencilerimiz sorularını, dogakoleji.k12.tr/kariyer-gunleri/soru-sor linkinden Mehmet Karaca'ya ulaştırabilirler. Canlı yayın, Doğa Koleji resmi sosyal medya hesaplarından ve web sitesinden izlenebilecek.