7.10.2019 | Doğa Koleji

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE FARKINDALIK YARATTI!

Liderlik akademisi öğrencileri gerçekleştirdikleri etkinlikler ile kampüslerinde farkındalık yaratarak hem sokak hayvanlarına hem de barınaklara yardım eli uzattı.

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile iş ve eğitim dünyasına ilham kaynağı olan liderlik akademisi öğrencilerimiz “Hayvanları Koruma Günü”nde de gerçekleştirdikleri etkinlikler ile farkındalık yarattı. Hazırladıkları afiş ve pano çalışmaları ile günün anlamını vurgulayan öğrencilerimiz ilçelerinde bulunan barınak ve belediyeler ile iletişime geçerek ihtiyaç tespitinde bulundu. Başlattıkları kampanyalar ile kuru mama ve bez toplayan öğrenciler barınakları ziyaret ederek hem hayvan dostlarıyla keyifli vakit geçirdi hem de elde ettikleri ürünleri bağışladılar.

Tasarladıkları afiş ve sloganlar ile farkındalık yaratan öğrencilerimiz sokak hayvanlarını da unutmadı. Su ve mama kaplarını sokakların belirli noktalarına bırakarak 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde dostlarını yalnız bırakmadı.