LİSELER ARASI BASKETBOL B KATEGORİSİNDE ÇİFTE İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU DOĞA'NIN

LİSELER ARASI BASKETBOL B KATEGORİSİNDE ÇİFTE İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU DOĞA NIN

12.06.2019 | Doğa Koleji

LİSELER ARASI BASKETBOL B KATEGORİSİNDE ÇİFTE İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU DOĞA'NIN

Doğa Kolejinin genç sporcuları şampiyonluklara doymuyor. İstanbul Liseler Arası Basketbol B Kategorisinde hem genç kızlar hem genç erkekler şampiyonluğu Doğa'nın!

Eğitim yılı bitse de İstanbul'da basketbol heyecanı sürüyor. Liseler Arası A Basketbolda çifte şampiyonluk yaşayan okulumuz genç B kategorisinde de çifte kupayla tarihe adını yazdı. Şampiyonanın genç kız finalinde iki Doğa kampüsü takımı karşı karşıya geldi. Florya Kampüsümüz, Bayrampaşa 2 Kampüsümüzü 105-49 yenerek kupaya uzanan taraf oldu. Erkekler finalinde Bahçelievler Kampüsü  Genç Erkek B Basketbol Takımımız, Evyap Kolejini 71-64 yenerek İstanbul şampiyonu oldu.

Öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.