LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZDEN CONTINENTAL MATHEMATICS LEAGUE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Doğa Koleji Ankara Batıkent Kampüsü öğrencilerimizden uluslararası matematik sınavı Continental Mathematics League'de büyük başarı!

ETİKETLER : matematik yarışması , Continental Mathematics League , lise matematik eğitimi , doğa kolej başarı , akademik başarı

1980 yılından bugüne kadar dünya çapında binlerce başarılı öğrencinin katıldığı, beş aşama olarak uygulanan Continental Mathematics League yazılı sınavlarında üstün performans gösteren Doğa Koleji Ankara Batıkent Kampüsü 9. sınıf öğrencilerinden Berk Pilavlı, Afife İpek İvaz, Mehmet Karakuş tam puan alarak genel sıralamada "Dünya Şampiyonları" arasında yerini aldı. Öğrencilerimiz grup kategorisinde de "Dünya İkinciliği" derecesini elde ettiler. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.