MECLİS BAŞKAN ADAYLARI SEÇİM SERÜVENİNİ TAMAMLADI!

Doğa Okullarında, kıyasıya rekabetin yaşandığı meclis seçim süreci birbirinden renkli görüntüler ile kameralara yansıdı…

ETİKETLER : lise meclis başkan adayları , doğa liseleri , t-mba , öğrenci meclisleri , okul seçimleri , bostancı kampüsü

t-MBA Eğitim Modeli ile fark yaratan Doğa Okullarında Lise Öğrenci Meclisleri seçim serüveni yaşanan kıyasıya rekabet ve propaganda çalışmaları ile son buldu. Demokratik seçim sürecinde yarışan meclis başkan adayları, rekabet sürecini en yoğun şekilde yaşadı. Arkadaşlarının oylarını alabilmek için meclis başkan adayları, propagandaları ile seçim vaatlerini anlatıp arkadaşlarının desteğini istedi. Doğa Okulları Bostancı Kampüsü'nde gerçekleşen seçim serüveni birbirinden renkli görüntüler ile kameralara yansıdı.