MECLİS BAŞKANLARIMIZ “ONURSAL BAŞKAN” UNVANI İLE LİDERLİĞE DEVAM EDİYORLAR

2016-2017 eğitim- öğretim yılı "t-MBA Öğrenci Meclis Başkanları" görevlerini yeni seçilecek meclis başkanlarına devretmeye hazırlanıyor.

ETİKETLER : lise meclis başkanları , t-mba , lise eğitim , doğa koleji onursal başkanları , liderlik eğitimi

Geçtiğimiz yılın t-MBA Öğrenci Meclis Başkanları, 2017- 2018 eğitim- öğretim yılında yeni seçilecek meclis başkanlarına görevlerini devretmek için bir araya geldi. Lise Koordinatörü Gürkan Pişkin ve Öğrenci Meclisleri Başkanı Betül Erok koordinesinde gerçekleşen toplantıda, meclis başkanlarının bir sene boyunca gerçekleştirdikleri projeler ve kendilerine olan kazanımı üzerinde duruldu.

Toplantıya katılan t-MBA Akademik Bölüm Başkanı Jalan Korkmaz meclis başkanlarının bu sıralarda yeşerttiği deneyimi gelecek yaşantılarında devam ettirmeleri üzerinde durdu. Gerçekleştirdikleri yüzlerce projenin gelecek iş hayatlarına olan yansıması ve dijital ortamda bıraktıkları sayısız eserler ile Onursal Başkan olarak yollarına devam edecek olan öğrencilerimiz, Doğa Koleji Öğrenci Meclisleri yapılanmasından duydukları ayrıcalıklı memnuniyeti bir kez daha dile getirdi. Seçim sürecinde yeni başkan adaylarına verecekleri desteğin heyecanı ile toplantı son buldu.