DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE THY KABİN HİZMETLERİ BAŞKANI NEVİN ÇOLAK VE YÖNETMEN BURCU ESENÇ ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BULUŞTU!

Halkalı 2 kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri THY Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak ve Ödüllü TRT Program Yapımcısı ve Yönetmeni Burcu Esenç’i öğrencilerimiz ile buluşturdu.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , liderlik akademisi , nevin çolak , burcu esenç , 8 mart dünya kadınlar günü

Liderlik akademisi öğrencilerinin hazırladıkları video gösterimi ile başlayan panel, Akademi Lideri Yücel Eren Şahin ve Uluslararası İlişkiler Lideri Zeynep Çağlar’ın konuklarımıza günün anlam ve önemine dair soruları ile devam etti. THY Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak “zorluklar karşısında yılmamayı, zorlukların bizi daha dik tutacağını söyleyerek öğrencilere hayatta her zaman cesur olmalarını ve pes etmemeleri gerektiğini vurguladı.” Ödüllü TRT Program Yapımcısı ve Yönetmeni Burcu Esenç “Asla vazgeçmeyin, hayallerinize ulaşmak için sürekli çalışın ve denemekten korkmayın biz Türk kadınları çok güçlüyüz’’ sözleri ile kendi hayat hikayelerinden örnekler vererek özellikle kız öğrencilerimizin cesaretini tazeledi.

Panelin sonunda konuklarımız t-MBA eğitim modeli ile Doğa Kolejinin, gençlerin kariyer yaşamında çok önemli bir farkındalık oluşturduğunu ifade etti ve öğrencilerimizi başarılı sahne performanslarından dolayı tebrik etti. Katılımları ve anlamlı mesajları için kendilerine teşekkür ediyoruz.