ÖĞRENCİ MECLİSLERİ CUMHURİYETİMİZİN 93. YILINI BÜYÜK COŞKU İLE KUTLADI!

93 yıl önce tohumları serpilen Cumhuriyetimiz, bugün ulu bir çınar... Bu bilinçle yetişen Doğa Nesli, Cumhuriyetimizin 93. yılını gerçekleştirdikleri birbirinden anlamlı etkinlikler ile kutladı.

ETİKETLER : Cumhuriyet Bayramı , Gazi Mustafa Kemal Atatürk , öğrenci meclisleri , 29 ekim kutlaması

Meclis öğrencilerimiz, kendi tasarımları olan "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" temalı kalemleri, kurabiyeleri, bayrak ve tişörtleri kendi elleri ile velilerine ve sokaklarda bayram coşkusunu yaşayan insanlara dağıttı. Ünlü isimler kampüsleri ziyaret ederek öğrencilerimiz ile “Cumhuriyet” konulu röportajlar gerçekleştirdi. Cumhuriyet defilesi, vals gösterisi ve koro seslendirmeleri ile tüm kampüslerimizde bayram coşkusu yaşandı. Cumhuriyet ve Kurtuluş Savaşını anlatan gösteriler ile Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadeleye destek olan tüm kahramanlarımız anısına gerçekleştirilen törenle anıldı.