ÖĞRENCİLER TANITIM GÜNLERİ'YLE DOĞA'YI KEŞİF TURUNA ÇIKTI

Doğa Kolejinin tüm kampüslerinde "Anaokulu ve İlkokul Tanıtım Günleri"nin ilki gerçekleştirildi. 6 Nisan'da gerçekleşen etkinlikte öğrenciler çeşitli atölyeler ve sunumlara katılarak dolu dolu bir gün geçirdi.

ETİKETLER : tanıtım günü , kolej , doğa koleji tanıtım , anaokulu eğitimi , ilkokul eğitimi

Doğa Koleji anaokulu ve ilkokul öğrenci adayları, 6 Nisan Cumartesi günü düzenlenen tanıtım günlerine yoğun ilgi gösterdi. Saat 10.00’da başlayan anaokulu tanıtım günü programı, öğle saatlerinde son bulurken; 13.30’da başlayan ilkokul tanıtım günü programı ise akşam saatlerine kadar devam etti.

Tanıtım günlerinde her öğrenciyle ayrı ayrı ilgilenen eğitimciler, öğrencileri ve velileri Doğa Koleji ile tanıştırdı. Atölyeleri, laboratuvarları ve tüm sınıfları dikkatle gezen minikler, akademik sunumlara ve atölyelere de katıldı. Hem eğitici hem de keyifli bir günün sonunda minik katılımcılar sertifikalarını aldı.