ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ BEST FM'DE CEM ARSLAN'LA BULUŞTU!

Ünlülerle Röportaj projesi için başarılı radyo programcısı ve sunucusu Cem Arslan'la Best Fm stüdyolarında bir araya geldik.

ETİKETLER : ünlülerle röportaj , çekmeköy doğa , cem arslan , ortaokul türkçe dersi , ortaokul türkçe projesi

Doğa Koleji Çekmeköy Kampüsü ortaokul öğrencileri Türkçe Bölümü'nün "Ünlülerle Röportaj Etkinliği" için ünlü radyo programcısı ve sunucusu Cem Arslan'ı Best Fm stüdyolarında ziyaret ederek başarılı radyocuya sorularını yönelttiler ve keyifli bir röportaj gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz radyo programlarının hazırlanma aşamaları ve sunuculuğun incelikleri konusunda bizzat radyo stüdyosunda Cem Arslan'la sohbet ederek fikir sahibi oldular. Radyoculuğu meslek olarak seçmede aile ve çevrenin etkisi, kişiye kazandırdıkları, bu mesleği yaparken dikkat edilmesi gerekenler, radyoculuğu canlı tutabilmek ve kalıcı olabilmek için toplum üzerinde yapılan gözlemler ve deneyimlerle ilgili gerçekleştirdiğimiz samimi sohbetimiz öğrencilerimiz üzerinde güzel bir etki bıraktı. Ziyaretimizin planlanma aşamasından itibaren öğrencilerimizle yakından ilgilenen ve en iyi şekilde ağırlayan Best Fm Ailesi ve başarılı radyocu Cem Arslan’a teşekkür ederiz.

Ünlüerle Röportaj

Doğa Koleji ortaokul öğrencilerinin sevdiği ve takip ettiği bir ünlüye merak ettiği sorularını yöneltebilmesi ve Türkçe dersinin temel kazanımlarından olan “konuşma” dil becerisini ileri düzeyde kullanması amacıyla yürütülen bu proje, tüm Türkiye'deki Doğa Koleji kampüslerinde ortaokul öğrencilerinin katılımıyla çığ gibi büyüyor. Öğrencilerin büyük bir heyecanla yaptıkları bu proje sayesinde öğrenciler beğeniyle takip ettikleri ünlülerle iletişime geçerek bir yandan bilgi sahibi olurken diğer yandan da özgüvenlerini artırıyor.