ÖĞRENCİLERİMİZ MentalUP SERTİFİKALARINA KAVUŞTU

YTÜ onaylı ve TÜBİTAK destekli Mental Up Zihin Geliştirme Programını 1 ay boyunca düzenli kullanan ve uygulayan öğrencilerimize rehber öğretmenleri ve idarecileri tarafından başarı belgeleri verildi.

ETİKETLER : mentalup , rehberlik , zihinsel gelişim , dijital rehberlik , zihin gelişimi , rehberlik ve psikolojik danışmanlık , zihin egzersizi

Doğa Koleji dijital temelli zihinsel gelişim programı MentalUP uygulamasını tüm kampüslerde sürdürüyor. Bellek ve dikkat becerilerini desteklemeye yönelik hazırlanan bilimsel, eğlenceli, dijital öğrenme ve gelişim programı olan MentalUP programını düzenli kullanarak aylık performanslarını gösteren öğrencilerimiz başarı sertifikalarını törenle aldı.

2, 3, 4 ve 5. sınıf öğrencilerimizin kullandığı programın içerisinde hafıza, dikkat ve konsantrasyon, problem çözme, görsel zeka ve sözel zeka başlıkları altında çocuk gelişimi uzmanları ve oyun tasarımcıları tarafından çocuklara özel geliştirilmiş onlarca uygulama bulunuyor.

Bu uygulamalar öğrenmeye yönelik temel becerileri içerdiği için egzersizler düzenli olarak yapıldığında öğrencilerimizin öğrenme becerisini arttırarak akademik gelişimlerine de katkıda bulunuyor. Egzersizler boyunca her öğrenciler, en kolay seviyeden başlayıp kendi gelişim hızında ilerlediği için kendine özel bireyselleştirilmiş bir zihinsel gelişim programını takip eder. Tüm egzersizler sonucu oluşturulan analizlerde, öğrencinin gelişimi ile ilgili detaylı bilgi sunar ve bu raporlar sınıf öğretmenleri ve rehber öğretmen tarafından da okulda görülebiliyor.