ÖĞRENCİMİZ 30 KİŞİNİN KABUL EDİLDİĞİ COLUMBIA ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU'NA GİTMEYE HAK KAZANDI!

Doğa Okulları Özlüce Kampüsü 10. sınıf öğrencilerimizden Alara Tüfekçioğlu, dünyada yalnızca 30 kişinin kabul edildiği yaz programına davet edildi.

ETİKETLER : columbia üniversity summer programme , alara tüfekçioğlu , özlüce doğa , doğa okulları akademik başarı , lise eğitimi , yurtdışı eğitim

Öğrencilerimizden Alara Tüfekçioğlu, New York’taki Columbia Üniversitesi'nin Marketing and Management Yaz Programı'na kabul edildi ve Doğa'nın gururu oldu. Tüm dünyadan yalnızca 30 kişinin kabul edildiği bu önemli yaz okuluna davet edilmek öğrencimize, ailesine ve öğretmenlerine moral ve gurur verdi.

Bu süreçte; öğrencimize destek veren öğretmenlerimizin referans mektupları, lise karne not ortalaması ve öğrencimizin mülakatları olumlu rol oynadı. Şimdiye kadar Türkiye’de 16 yaş grubunda bu programa kabul edilen ilk öğrenci olan Tüfekçioğlu, tam 3 hafta boyunca üniverstenin ilgili alanındaki profesörlerden İngilizce olarak dersler alacak. Programının bitirdiğinde ise hak edeceği sertifika ile gelecekte üniversite seçiminde ve kabul sürecinde binlerce öğrencinin önüne geçme fırsatı yakalayacaktır.

Öğrencimize bu eğitim sürecinde başarılar diliyor, öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.