OKUL SPORLARI WUSHU TAOLU İSTANBUL İL SEÇMESİNDE DOĞA KOLEJİ’NDEN 14 MADALYA

13 -14 Ocak 2015 tarihlerinde, Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonu'nda yapılan, Okul Sporları Wushu Taolu İstanbul İl Seçmesi'nde antrenörümüz Deniz Yılmaz yönetimindeki Doğa Okulu Wushu Takımı toplam 14 madalya kazanmayı başardı.

ETİKETLER : okul sporları , wushu , madalya , spor , başarı

Lise kategorisinde 9. sınıf öğrencimiz Mehmet Batuhan Şengün, standart Chang Quan, Jian Shu ve Qiang Shu dallarında katıldığı müsabakada toplam 3 birincilik kazanırken,12. sınıf öğrencilerimizden Muhammet Mehmet Kuyucu standart Nan Quan dalında birinci oldu.

Ortaokul bölümünde 8. sınıf öğrencimiz Zeynep Berrin Kösem, standart Chang Quan, Jian Shu ve Qiang Shu dallarında 3 birincillik, 5. sınıf öğrencimiz Yiğit Efe Yaşar, 19 kişinin yarıştığı 32 form Chang Quan dalında ikincilik Qiang Shu dalında birincilik ve Dao Shu da aldığı ikincilikle toplam 3 madalya kazandı.

Şampiyonanın ilkokul kategorisinde ise 4. sınıf öğrencimiz Kerem Uğraş 32 form Chang Quan dalında 3. Dao Shu dalında ise 2., yine 4. sınıf öğrencilerimizden Çağhan Ilgar Avcıoğlu 32 form Nan Dao dalında 2. oldu. Bayanlarda ise 4. sınıf öğrencilerimizden Buket Kaya 32 form Chang Quan dalında birincilik elde etmeyi başardı.

Bu sonuçlara göre ilkokul düzeyinde sadece mahalli müsabakalar yapılacağından, orta okul ve lise kategorilerinde yarışıp dereceye giren öğrencilerimiz, Mehmet Batuhan Şengün, Yiğit Efe Yaşar, Muhammet Mehmet Kuyucu ve Zeynep Berrin Kösem, Okul Sporları Wushu Taolu Türkiye Şampiyonası'na okulumuzu temsilen katılmaya hak kazandı.