ORTAOKUL ÖĞRENCİ MECLİSLERİMİZ LİDERLİK VE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİNİN İLKİNİ TAMAMLADILAR

Geleceğin liderleri ortaokul sıralarında girişimciliği ve liderliği öğreniyor!

ETİKETLER : Girişimcilik , inovasyon , seminer , girişimcilik haftası , girişimcilik ve inovasyon , doğa ortaokul eğitimi , ortaokul meclis

Doğa Okulları Ortaokul Öğrenci Meclisleri, Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen Liderlik ve Girişimcilik Eğitimi'nin ilk etabını başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldılar. 2-5 Aralık tarihlerinde Kıbrıs'ta gerçekleştirilen eğitim süresince üniversite ortamında akademisyenlerle bir araya gelen meclis başkanlarımız ve üyelerimiz, girişimciliğin altın kurallarını, gerekliliğini ve liderlik potansiyellerini keşfetti.

Öğrencilerimiz, yıl boyunca devam edecek olan bu organizasyon ve eğitimlerle daha ortaokul yıllarında geleceklerini şekillendiriyorlar. eğitim programının ikincisi 23-25 Aralık'ta gerçekleşecek.