ÖZLÜCE KAMPÜSÜ DOĞA'DA OKUYORUM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

Özlüce Doğa Okulu Ortaokulu Öğrenci Birliğinden "Doğa'da Okuyorum" projesi öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , özlüce doğa , ortaokul öğrenci birliği , kitap okuma alışkanlığı , doğa koleji rehberlik

Özlüce Kampüsü Ortaokul Öğrenci Birliği 19 Ekim Cumartesi günü "Doğa'da Okuyoruz" adlı proje ile tüm kitap severlerİ bir araya getirdi.“Büyüklerimizden ilham alıyoruz” sloganıyla yola çıkan Öğrenci Birliği tüm kitap severlere çağrıda bulundu.

Öğrencilerin yanı sıra velilerinde yoğun ve ilgisiyle karşılanan proje Özlüce Kampüsü bahçesinde gerçekleşti.Öğrenci Birliği Liderleri ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından organize edilen projede amaç kitap okumayı sevdirmek ve özendirmekti. Öğrenci Birliği Lideri Can Mandacı; aydınlık bir gelecek için okuyoruz ve okumaya devam edeceğiz" sözüyle projenin ikincisinde daha geniş katılımlı bir organizasyona imza atacaklarını dile getirdi.