PROJE MODELLİ EĞİTİMLE 2018 MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARINDA DÜNYA 2.LİĞİ

Doğa Kolejinde Proje Modelli eğitim ile tanışan öğrencilerimiz, ülkemizi ve okulumuzu temsil ettikleri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda Dünya 2.si olarak büyük bir başarıya imza attılar.

ETİKETLER : biyoloji , başarı , bilim , mostratec , dünya ikinciliği , olimpiyat , brezilya , proje , proje başarısı , lise fen projesi

Brezilya’nın Novo Hamburgo şehrinde 22-26 Ekim tarihleri arasında 33.sü düzenlenen MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları finallerinde 1000'e yakın proje içinden seçilen finalistlerin jüri önüne çıktığı bu önemli organizasyonda; Ataşehir 1 kampüsümüzden Begüm Dobrucalı, Halkalı 2 kampüsümüzden Anton Grebenev isimli öğrencilerimiz ile proje danışmanımız olan Biyoloji öğretmenimiz Emine Er Yılmaz katıldılar.

Çalışmaları ile ilgi çeken ve final daveti alan Ataşehir 1 kampüsü projesi "Alglerden organik gıda boyası üretilmesi", Halkalı 2 kampüsü projesi “Kanseri yenen mucize: Grifola frondosa mantarının C vitamini ile dansı”  proje öğrencilerimiz tarafından tüm dünyaya sunuldu.

Halkalı 2 kampüsü proje öğrencimiz Anton GrebenevKanseri yenen mucize : Grifola frondosa mantarının C vitamini ile dansı” konulu  bilimsel projesi ile Dünya 2.si olarak büyük başarı elde etti.

Doğa Koleji olarak proje öğrencilerimizi ve proje danışmanı öğretmenimizi bu büyük başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.