PROJE MODELLİ LİSE EĞİTİMİ İLE ÖĞRENCİ BAŞARILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Liselerinde uygulanan “Proje Modelli Lise Eğitimi” meyvelerini vermeye başladı. Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü'nden 2 öğrencilerimiz yazdıkları bilimsel makalelerle kendi alanlarında Türkiye’deki 10 finalistten biri oldular.

ETİKETLER : proje temelli eğitim , makale yarışması , tübitak , doğa koleji başarı , konya bilim merkezi , doğa lise eğitimi

Konya Bilim Merkezinin düzenlediği TÜBİTAK ve Milli Eğitim Bakanlığının desteklediği "Liseler Arası Sosyal Bilimler Makale Yarışması"nda iki öğrencimiz yazdıkları makalelerle Türkiye finaline kaldılar.

Tarih alanında “1918 – 2018 yılları arasında Orta Doğu’da neler olmuş ve bu durum Türkiye’yi nasıl etkilemiştir? Orta Doğu’da barışı sağlamak için neler yapılabilir? Türkiye’nin geleceğinde gençlerimize düşen görevler nelerdir?“ sorusu çerçevesinde yazdığı makale ile finale kalan öğrencimiz Öykü Örsmen ve danışman öğretmeni Levent Kayacan’ı kutluyoruz.

Din ve Ahlak alanında ise, “Sosyal sermaye ve toplumsal değerler başlığını; sosyal ahlak, güven, dayanışma, işbirliği, sivil toplum, sosyal ağlar“ ve daha fazlasını içeren alt başlıklar üzerinden analiz ederek yazdığı bilimsel makale ile öğrencimiz M.Alperen Önal’ı ve danışman öğretmeni Betül Tuğsat Karahan’ı da kutluyoruz.

Kasım 2018'de yapılacak büyük Türkiye finalinde Doğa Kolejini temsil edecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz.