ŞAMPİYONLARIN OKULU DOĞA!

TEOG, YGS-LYS sınavlarında aldığı birinciliklerle akademik başarısını kanıtlamış olan Doğa Okulları, öğrencilerinin bilişim teknolojisi, kültür, sanat, spor gibi farklı alanlarda çok yönlü gelişimini sağlayan eğitim modeliyle de başarılara imza atmaya devam ediyor.

ETİKETLER : okul sporları , spor , başarı , dünya basketbol şampiyonası , türkiye basketbol şampiyonası , liseler basket , yüzme

TEOG ve YGS-LYS’deki başarıları artık herkes tarafından bilinen Doğa Okulları öğrencileri,  sanattan spora farklı alanlarda da iddialı olduklarını,  aldıkları ödüller ve birinciliklerle ispatlamaya devam ediyor.

Doğa Okulları, son olarak Bursa’da hem kayak, hem basketbolda iki başarıya imza attı 2015-2016 Öğretim Yılı Okullar Arası Gençler Kayak Türkiye Şampiyonası’nda ‘’Genç Erkek’’ kategorisinde birinciliği, Bursa Çekirge Doğa Okuları Öğrencisi Berkin Usta kazandı.   09-10 Şubat tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleştirilen şampiyonaya ‘’Küçük’’, ‘’Yıldız’’ ve ‘’Genç’’ kategorilerinde toplam 210 sporcu katıldı. İki etapta yapılan yarışmada birinci gün ‘’Genç Erkek Küçük  Slalom’’, ikinci gün ‘’Genç Erkek Büyük Slalom’’ etapları düzenlendi.  Berkin Usta,  Genç Erkek Küçük Slalom’da 37.26 sn’lik,  Büyük Slalom’da 42.57 saniyelik dereceleri ile Türkiye birincisi oldu.

2015-2016 Spor Başarılarımız

Genç Erkek Basketbol Şampiyonası İstanbul Şampiyonluğu
Genç Kız Basketbol Şampiyonası Diyarbakır Şampiyonluğu
Genç Erkek Basketbol Şampiyonası Diyarbakır Şampiyonluğu
Genç Erkek Basketbol Şampiyonası Bursa Şampiyonluğu
Okullararası Modern Pentatlon Kocaeli 1.'liği
Okullararası Modern Pentatlon Bursa 1.'liği
Genç Kız Voleybol Şampiyonası İstanbul Şampiyonluğu
Genç Kız Hentbol Şampiyonası Türkiye Şampiyonluğu
Genç Kız Judo Şampiyonası (78 kg) Türkiye Şampiyonluğu
Genç Erkek Yüzme (Paletli) Türkiye Şampiyonluğu
Genç Kız Karate Şampiyonası Türkiye Şampiyonluğu
Genç Erkek Hentbol Şampiyonası Türkiye 2.'liği
Genç Kız Hentbol Şampiyonası Türkiye 2.'liği
Genç Kız Karate Şampiyonası  Türkiye 3.'lüğü
Genç Erkek Hentbol Şampiyonası İstanbul Şampiyonluğu
Genç Kızlar (B) Voleybol Şampiyonası İstanbul Şampiyonluğu
Genç Erkek Voleybol Şampiyonası İstanbul Şampiyonluğu

Listenin tamamını görüntülemek için tıklayınız...

Şampiyonlar Doğa'da Yetişiyor!

Doğa Okulları; öğrencilerine sunduğu eşsiz sportif imkanlarla onların spora olan yatkınlıklarını ve yeteneklerini pekiştiriyor. Daha okul öncesi dönemde başlayan ve sporu sevdiren Doğa Okulları, ilköğretim 3. sınıftan itibaren öğrencilerini branşlaşmaya yönlendiriyor. Kürekten snowboarda, badmintondan biniciliğe kadar her spor dalında faaliyet gösteren öğrenciler Türkiye ve dünya çapında pek çok başarı elde etti. Doğa Okulu öğrencileri; binicilik, kürek, basketbol, voleybol, yüzme, judo, badminton, hentbol, step ve jimnastik, futbol, dağcılık ve tırmanma gibi sportif faaliyetlerle akademik eğitimlerinin yanında sanatsal ve fiziksel gelişimlerini de üst düzey imkanlarla ve modern tesislerde sürdürüyor. Akademik başarıların yanında spor ve sanat başarılarına da önem veren ve öğrencilerini her alanda hayata donanımlı hazırlayan Doğa, öğrencilerine yurtiçinde ve yurtdışında da pek çok imkân sunuyor. Doğa Okulları'nın başarılı sporcuları milli takımlarda, NBA’de ve pek çok farklı uluslararası platformda kendine yer buluyor.