SATRANÇTA İSTANBUL'UN DA ŞAMPİYONU DOĞA'DAN!

2017 İstanbul Okul Sporları İl Birinciliği Finali 20-23 Şubat 2017 tarihinde yapıldı. Acıbadem Bilim Kampüsü İstanbul Şampiyonu olarak turnuvayı tamamladı.

ETİKETLER : satranç eğitimi , satranç şampiyonası , başarı , okul sporları , türkiye satranç şampiyonası , doğa okulları başarı , istanbul minik ve yıldızlar satranç

Minikler ve Yıldızlar kategorilerinde katılım gösterdiğimiz 2017 İstanbul Okul Sporları İl Birinciliği Finali  turnuvası açılış töreni sporcu ve antrenörlerin katılımıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile başladı. Turnuva Doğa Okullarının şampiyonluğu ile son buldu. Turnuvaya İstanbul geneli tüm okulların katılımına açık 3 ayrı bölgede oynandı. Finalistler final turnuvasında yarıştılar ve Doğa Okulları öğrencileri üstün performans göstererek hak ettiği sonuç ile gurur kaynağımız oldu.

Yıldızlar kategorisinde Acıbadem Bilim Kampüsü İstanbul Şampiyonu olurken, Tuzla Bilim Kampüsü minikler kategorisinde İstanbul 3.'lüğünü kazandı. Böylece il şampiyonluklarına ve derecelerine İstanbul da eklendi. Türkiye bölgede oynayıp Türkiye şampiyonluğunu hedefleyen tüm kampüslerimize takımlarımıza başarılar dileriz.