SUNUMLARIMIZLA GELECEĞİ BİRLİKTE TASARLAYALIM!

5. sınıf öğrencisiysen ve okulunda 1. seçilecek sunumu hazırlamak istiyorsan, sen de Doğa Okulları Sunum Yarışması’na katıl!

ETİKETLER : fütürizm , sunum , tasarım , yazılım , teknoloji , eğitim

Modern yaşantının verdiği heyecanlardan doğan bir edebiyat akımı, yenileşmenin tüm olanaklarına açılan bir yönelme olan ve sanatta sürekliliği, değişkenliği, hareketliliği savunan ve 21. yy’ın önemli kavramlarından biri olan Fütürizm öğrencilerimiz tarafından yeniden keşfediliyor.

Etkili sunum hazırlamaya teşvik etmek amacıyla yapılan yarışmada öğrencilerimiz fütürizm kavramını yeniden keşfediyor. Gelecek teknolojileri tasarımın bir araya gelmesi ile üretimin ve soyuttan somuta geçişini anlamaları hedefleniyor. Etkili sunum hazırlama teknikleriyle gerçekleştirilecek olan sunumlar okul jüri heyeti tarafından değerlendirilerek sunum becerisi ve araştırma becerisi en yüksek olan öğrencilerimiz ödüllendirilecek.

Son Teslim Tarihi: 25 Nisan 2016

Yarışma Tarihi: 4 Mayıs - 30 Mayıs

Yer:  Kampüslerin Konferans Salonları

Yetkili: Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni

Yarışmanın Yapılacağı Kampüsler;

Halkalı Doğa Bilim Kampüsü

Bahçeşehir Doğa Bilim Kampüsü

Antalya Doğa Bilim Kampüsü

Ataşehir 2 Doğa Kampüsü

Çukurambar Doğa Kampüsü

Tuzla Doğa Bilim Kampüsü

Kurtköy Doğa Kampüsü

Beykoz Doğa Kampüsü

SUNUMLARIMIZLA GELECEĞİ BİRLİKTE TASARLAYALIM!