t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

Doğa Koleji kampüslerinde iş dünyasının birbirinden önemli ve başarılı girişimcileri, deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını anlatmak için t-MBA öğrencilerimiz ile bir araya gelecek.

ETİKETLER : t-mba , girişimcilk , inovasyon , , lise eğitimi , lise eğitim sistemi , seminer

Her yıl olduğu gibi bu yıl da t-MBA kapsamında gerçekleşecek t-MBA Girişimcilik Seminerlerinde iş dünyasının profesyonelleri öğrencilerimizle bir araya gelerek girişimcilik hikâyelerini ve bu yolculukta yaşadıkları tecrübeleri paylaşacaklar. 1 - 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan seminerlerde t-MBA öğrencileri DEMSA Group Kurucu Ortağı Demet Sabanı, E-bebek kurucusu Halil Erdoğmuş gibi rol modelleri ile lise çağında tanışarak kariyer yolculuğuna erkenden adım atmış oluyor.

t-MBA dersleri arasında bulunan Girişimcilik ve İnovasyon dersini alan t-MBA öğrencileri, girişimcilikle ilgili edindikleri altyapıyı bir de kampüslerine gelen girişimcilerden yani ilk ağızdan dinleyerek güçlendirecekler. Tüm hazırlıklarının öğrenciler tarafından yapılacağı t-MBA Girişimcilik Seminerleri birbirinden değerli konukları ile kampüslerimizde girişimcilik şöleni havasında tamamlanacak.