t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR 4” İLE TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR TARAFINA ULAŞIYOR!

Liderlik akademileri gerçekleştirecekleri “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesinin 4.sü ile yine Türkiye'nin dört bir tarafına yardım eli uzatmaya hazırlanıyor.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , yardım kampanyası , t-MBA , öğrenci meclisi , t-mba eğitimi , lise yardım projesi , kıyafet yardımı

Liderlik Akademisi öğrencileri bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirecekleri “Bu Kış Beni Sen Giydir” isimli sosyal sorumluluk projesi için yine çok heyecanlı! Eğitim hayatını güç şartlarda sürdüren çocuklar için önemli bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirmeye hazırlanan Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademileri,  bu proje ile dar gelirli öğrenci kardeşlerini kış aylarında üşümemeleri için baştan ayağı giydirmeye hazırlanıyor.

“Okula sıcacık ayakkabılar, kazaklar ve montlarla gitmek onlarında hakkı” diyen liderlik akademisi öğrencileri yüzünü hiç görmediğin kardeşlerine yardım eli uzatmak için sen de kampanyaya katıl çağrısında bulunuyor ve tüm okul arkadaşlarını, iş insanlarını projelerine destek vermeye davet ediyor. Öğrencilerimiz bu kış 30 Ekim - 30 Kasım tarihleri arasında yine onlar için seferber olacaklar.

Doğa Koleji akademik başarıyla yetinmeyip öğrencilerinin yaşadığı ülkeye, topluma duyarlı bireyler olarak yetişmesine de büyük önem veriyor. Bu amaçla öğrencilerinin sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını teşvik ediyor. Liderlik Akademileri önderliğinde tüm öğrencilerin katılımı ile “Bu Kış Beni Sen Giydir 4” projesini gerçekleştirmeye hazırlanan Doğa Koleji öğrencileri, binlerce dar gelirli öğrenci arkadaşına soğuk kış aylarında sıcak bir el uzatmak için çalışmalara başladı. Kasım ayı boyunca toplayacakları yeni kıyafetleri kendi tespitleri ile buldukları ihtiyaçlı devlet okulu öğrencilerine yine kendi elleri ile hediye etmek için büyük bir kampanya başlattı. Liderlik akademileri bu anlamlı proje için çeşitli ilçe belediyeleri, kaymakamlıklar ve iş insanları ile görüşmeye başladı.

Duyarlı ve vicdanlı bir nesil yetişiyor. Öğrencilerimize anlamlı projeleri için başarılar diliyoruz.