t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞARILI SANATÇI ÖZCAN DENİZ'İ KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Sarıyer Kampüsü t-MBA Öğrenci Meclisi "Kampüste Sanat" seminerleri kapsamında başarılı şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz'i ağırlayarak keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , lise eğitimi , öğrenci meclisleri , sanat günleri , lisede sanat etkinlikleri , özcan deniz

Şarkıcı ve besteci kimliğinin yanı sıra oyuncu ve yönetmen kimliği ile de başarılarından söz ettiren Özcan Deniz seminer öncesinde Öğrenci Meclisimizle bir araya gelerek Doğa Kolejine özgü t-MBA Eğitim Modelini öğrencilerimizden dinledi.

Öğrenci Meclislerimizin gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerini dinledikten sonra projelerine destek olabileceğini belirtti.
Müzik çalışmalarının yanı sıra oyunculuğu tutku haline getiren duayen sanatçı, kariyer sürecini ve deneyimlerini öğrencilerimize anlattı. Öğrencilerimizin sinemaya yönelik sorularını cevaplayan başarılı sanatçı Özcan Deniz gelecekte planladığı projelerini öğrencilerimiz ile paylaştı.

Öğrencilerimiz ile birlikte keyifli vakit geçirdiğini belirten sanatçı, Öğrenci Meclis Başkanımızın plaket ve çiçek takdimi sonrasında salonda bulunan sevenlerini kırmayarak tek tek fotoğraf çekildi. Başarılı sanatçımıza Öğrenci Meclisimizin düzenlediği seminere katıldığı teşekkür ediyoruz.