t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSİNDEN LÖSEV’E DESTEK

Sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık yaratan meclis öğrencileri, LÖSEV için başlattıkları kuru gıda bağışı kampanyası ile yine başarılı bir projeye imza attı.

ETİKETLER : lösev bağış , sosyal sorumluluk , bağış kampanyası , çamlıca doğa , t-nba eğitimi , doğa liseleri , doğa öğrenci meclisleri

Doğa Koleji Çamlıca Kampüsü t-MBA Öğrenci Meclisi, LÖSEV İstanbul il Koordinatörlüğünü ziyaret ederek tüm toplumu ve dünyayı kucaklamak için hayat kurtaran LÖSEV’e yardım eli uzatmak istediklerini belirtti. Öğrencilerimizin duyarlılıklarından etkilenen LÖSEV İstanbul İl Koordinatörü Gökçe Çiçek KOÇ öğrencilerimizi tebrik ederek en çok ihtiyaçlarının kuru gıda olduğunu belirtti. Öğrencilerimiz kampüslerinde kuru gıda toplama kampanyası başlatarak kısa sürede hedefledikleri bağışa ulaştı. Toplanan paketler öğrencilerimiz tarafından paketlenerek LÖSEV merkezine gönderildi.

Sosyal sorumluluk projeleri ile topluma duyarlı, paylaşmayı hayat felsefesi edinen öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.