11.06.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ İHTİYAÇ SAHİBİ 180 HANEYE RAMAZAN PAKETİ ULAŞTIRDI!

Kurtköy ve Ataşehir 3 kampüslerimizin Öğrenci Meclisleri başlattıkları ramazan paketi kampanyası ile ihtiyaç sahibi insanların kapılarını çaldı ve yüzlerini güldürdü.

Bağışlarıyla ihtiyaç sahiplerine merhamet ellerini uzatmak isteyen yardımseverler öğrencilerimiz, ilçelerinde bulunan muhtarlıklar ile iletişime geçerek ihtiyaç sahibi evleri tespit etti. Kampüslerinde başlattıkları ramazan paketi kampanyasına gönüllü ve yardımsever öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi. Öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin katkılarıyla temin edilen koliler ihtiyaç sahibi ailelere öğrencilerimiz tarafından bizzat teslim edildi. Öğrenci Meclislerimiz mahalle muhtarıyla ortak yürüttükleri çalışmada Ramazan ayında paylaşım ve dayanışmanın en etkin yaşandığı bir projeyi daha gerçekleştirmiş oldu.