t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ve "DOĞA İLE ŞEHİRLER RENKLENİYOR" PROJESİ

Doğa Koleji Çekirge Kampüsü Öğrenci Meclisi, yine anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak ilçelerinde görüntü kirliliğine sebep olan bir duvarı grafiti çalışması ile renklendirdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , doğa koleji çekirge kampüsü , grafiti sanatı , graffiti , sosyal proje , lise çevre projesi

Çekirge Kampüsü Öğrenci Meclisi “Doğa ile Şehirler Renkleniyor” projesi kapsamında proje yönetiminin her aşamasını kendileri gerçekleştirerek yine farkındalık yaratan sosyal bir projeye imza attı. Meclis öğrencileri, ilçe belediyenin Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü ile görüşerek projelerini anlattıktan sonra ilgili müdürlükten destek istedi. Ardından boya firmaları ile görüşerek onları da bu anlamlı projeye dahil etti. Meclis öğrencilerinin, sosyal medya üzerinde “graffiti” hashtagli paylaşımları ile sanatçı Pepe ile tanışmaları ve kendisinin proje ile ilgilenmesi sonucu profesyonel bir çalışma ortaya çıktı.

Graffiti sanatçısı Pepe’nin de desteği ile öğrencilerimiz Bursa sokaklarında muhteşem bir çalışma gerçekleştirdi. Doğa Kolejinde sosyal sorumluluk projeleri ile her alanda duyarlı birey olarak yetişen ve geleceğin proje yöneticileri olarak görülen meclis öğrencileri bu çalışma ile hem eğlendi hem de kendi eserlerini üretmenin gururunu yaşadı. Çevre duyarlılığını ön planda tutan Doğa Koleji öğrencileri, takım çalışması, zaman yönetimi, gibi birçok alanda pratik yapmış oldu. Çalışma sırasında çevre sakinlerinden büyük destek alan meclis öğrencileri, yaptıkları çalışmanın kendilerine değer kattığını belirtti.