t-MBA ÖĞRENCİLERİMİZ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ’NDE DERSLERE KATILDI

t-MBA dersleri kapsamında işletme dersleri alan Doğa Okulu öğrencileri üniversite seviyesinde derslere katılarak bilgilerini pekiştiriyorlar.

ETİKETLER : İstanbul bilgi üniversitesi , pearson , t-mba , işletme , burs

Bayrampaşa, Avcılar, Bostancı ve Acarkent t-MBA öğrencileri İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde gerçekleşen “Tadımlık İşletme Dersleri” programı çerçevesinde alanında uzman öğretim görevlilerinin verdiği derslere katıldılar. Öğrenciler İşletmeye Giriş, Para Finans, Girişimcilik: Kendi İşini Kurma Sanatı, Stratejik Planlama ve Liderlik, Rekabet Sanatı gibi farklı İşletme branşlarında dersler aldılar. Derslerin çok verimli geçtiğini düşünen öğrenciler, Bilgi Üniversitesi'nin Santral İstanbul Kampüsü'nü de gezdiler.

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Pearson sertifikası olan t-MBA öğrencilerine %25 burs imkanı sunmaya 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında da devam ediyor.