12.06.2018 | Doğa Koleji

t-MBA SAHADA ÖĞRENİYORUM KAPSAMINDA DERS İÇERİKLERİ PEKİŞTİRİLDİ

t-MBA Eğitim Modeli kapsamında gerçekleştirilen saha ziyaretleri ile öğrencilerimiz iş dünyasına ait derslerde edindikleri bilgileri yerinde bilgi alarak pekiştirme imkanı elde etti.

"Sahada Öğreniyorum" çalışmaları ile Doğa Koleji öğrencileri ziyaret ettikleri işletmelerin genel işleyişi, tarihçesi, yurtiçi ve yurtdışı mağazaları, pazarlama ve insan kaynakları taktiklerini, bölge ve ülke ekonomisine katkılarını ilgili birimlerden yerinde gözlemleyerek ve dinleyerek bilgi sahibi oldular.

Öğrencilerimiz Türkiye ekonomisine yön veren onlarca işletmeyi ziyaret ederek farklı bölümlerin işleyişi hakkında işletme yetkilileri tarafından bilgilendirildi. Bu işletmeler arasında; Metal Yapı Konut , Coca-Cola fabrikası, Sarar fabrikası, Antalya Maxx Royal Otel, Koç Topluluğu Spor Kulübü,Manisa Vestel City fabrikası, Minteks Tekstil fabrika ve satış mağazası, Tosyalı Toya Çelik A.Ş., Meysu fabrikası, Pınar Süt fabrikası, Elit Çikolata fabrikası, Eyüp Sabri Tuncer Kolonya fabrikası, Ankara Lider Plastik ve Ambalaj San. Tic. A.Ş, İskenderun MatKim (Mat Yapı Kimyasalları İnş. San. ve Ltd. Şti.), Sampa Otomotiv fabrikası, Gıpta Matbaa fabrikası, Afyon Jeotermal Elektrik Santrali (AFJES), İttifak Holding, More Aquaculture Balık A.Ş gibi seçkin markalar yer alıyor.