t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI 2-3-4 MART’TA ANTALYA’DA GERÇEKLEŞİYOR

t-MBA Eğitim Modelinin öğrenci merkezli çalışmalarından “t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı” 2-4 Mart 2018 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , lise eğitimi , öğrenci meclisleri , yeni ürün çalıştayı , doğa koleji lise eğitimi , ahmet şerif izgören , lise çalıştay

t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı, öğrencilerimizin t-MBA derslerinde temelini edindikleri özgün işletme konularını takım çalışması ile değerlendirecekleri ve pekiştirecekleri bir çalışma ortamı sunuyor. Öğrencilerimiz tasarım odaklı düşünme teknikleriyle yeni bir ürün ortaya çıkararak en iyi ürün lansmanı için hazırlanılacaklar.

Doğa Koleji üst yönetimin açılış konuşmasıyla başlayacak çalıştayda yazar ve şirket danışmanı Ahmet Şerif İzgören de öğrencilerimizle bir araya gelecek. Sayın İzgören takım çalışmasının, yaratıcılığın ve liderliğin önemine vurgu yapan bir konuşma ile sahne alacak. Sertifikalı t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’nda öğrencilerimiz problem çözme, yaratıcı düşünme, birlikte çalışma, karar verme, zaman yönetimi ve sunum yapma yeteneklerini geliştirme fırsatı yakalıyorlar.